رسانه های ژاپن مدعی حضور کارشناسان ایرانی در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی خبر دادند.
به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، شماری از رسانه های ژاپنی با استناد به اظهارات یک منبع سیاسی غربی آگاه اعلام کردند به احتمال زیاد کارشناسان ایرانی در تاسیسات " بونگیری " کره شمالی که چند روز پیش شاهد سومین آزمایش هسته ای این کشور بود، حضور داشتند.
این رسانه ها با اشاره به روابط تهران و بیونگ یانگ و به نقل از ان منبع آگاه اعلام کردند که ایران در نوامبر 2012 در مورد حضور کارشناسان ایرانی در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی با این کشور به توافق رسیده بود.
بر اساس گفته این منبع آگاه، ایران با کره شمالی به این توافق رسیده بود که در مقابل پرداخت مبلغی با واحد پول چین ( یوان ) به کره شمالی به معادل ده ها میلیون دلار، کارشناسانش در سومین آزمایش هسته ای کره شمالی حضور پیدا کنند.
این منبع آگاه همچنین گفته است که ایران از این فرصت برای آموزش فناوری ها و اجرای آزمایش هسته ای استفاده کرده است.
مطبوعات کره جنوبی پیش از این با استناد به تصاویر ماهواره ای اعلام کرده بودند که تعدادی از کارشناسان ایرانی برای رفع نقض فنی موشکی که کره شمالی اخیرا پرتاب کرده بود، به این کشور سفر کرده بودند.
کره شمالی چندی پیش موشک ماهواره بر خود را در میان موج انتقادات جامعه بین الملل به هوا پرتاب کرد.
این مطبوعات همچنین اعلام کرده بودند که در آوریل 2012 دعوت از کارشناسان ایرانی به کره شمالی به این دلیل صورت گرفت که این کشور در پرتاب یک ماهواره به فضا با مشکل روبرو شده بود.
مقامات آمریکایی می گویند ایران برای توسعه فناوری موشکهای بالستیک خود از کمکهای کره شمالی استفاده می کند..
کشورهای غربی ایران و کره شمالی را به تلاش برای دست یابی به سلاح هسته ای متهم می کنند و بر همین اساس آنها را مورد تحریم قرار می دهند.
محمدرضا باهنر در گفتوگوی تفصیلی با خانه ملت، آخرین تحولات عرصه سیاسی کشور را در موضوع انتخابات تشریح کرد. بخشی از این مصاحبه را در ادامه میخوانیم:
آقای هاشمی اعلام کردند که من در انتخابات نامزد نمیشوم اما نقشآفرینی میکنم، به نظر شما آیا میتوان با محوریت ایشان دولت فراجناحی تشکیل داد، اصلا فضای سیاسی کشور در زمان حاضر اجازه تشکیل چنین دولتی را میدهد؟
اینکه آقای هاشمی رفسنجانی میگوید من به دنبال وحدت ملی هستم، یعنی چه؟ آیا به این معنا است که توطئهگران، مختلفان، ساختارشکنان، آشوبطلبان و مدعیان تقلب در سال ۸۸ نیز وارد دولت آینده شوند؟
ولی امر مسلمین در بیانات بسیار مهم خود پیرامون مسایل روز کشور، همچون همیشه از موضعی پدرانه وارد ماجرا شدند و البته به صورتی کاملا صریح و انقلابی، آنچه که لازم است نصب العین همه شود را بدون هیچ واسطه ای در میان گذاردند.
اینک که راس خیمه ی انقلاب اسلامی نظراتشان را مطرح کردند، از مسئولان مورد خطاب معظم له و امت انقلابی چند توقع اساسی مورد انتظار است:
پس از گمانه زنی های متعدد پیرامون اعلام موضع رهبری انقلاب در قبال ماجرای یکشنبه سیاه مجلس، سرانجام معظم له در دیدار با جمعی از مردم تبریز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل رخ داده در جلسه استیضاح وزیر سابق کار پرداختند.
ایشان در همین زمینه اظهار داشتند: «در اين ماجرا متأسفانه رئيس يك قوه به استناد يك اتهام ثابت نشده و حتی مطرح نشده در دادگاه، دو قوه ديگر يعنی مجلس و قوه قضاييه را متهم ساخت كه كاری بد، غلط، نامناسب، خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف اخلاق بود. دفاع رئيس محترم مجلس هم قدری زياده روی بود و لزومی نداشت. نه آن متهم كردن، نه آن برخورد كردن و نه آن استيضاح، مسائل مناسبی نبود.»
رهبری انقلاب با مذموم شمردن بر زبان جاری ساختن نام افراد، اینگونه اعمال را «بد»، «غلط»، «نامناسب»، «خلاف شرع»، «خلاف قانون» و «خلاف اخلاق» دانستند. این درحالیست که رئیس جمهور بارها و بارها چه در مناظره های پیش از انتخابات ریاست جمهوری 88 و چه در کنفرانس های مطبوعاتی و سخنرانی ها و نطق هایشان در صحن علنی مجلس، همواره نام های زیادی را بر لسان مبارکشان جاری ساختند و برای متهمان نامبرده، از پیش حکم صادر نمودند و آنها را مجرم نامیدند!
روز ۲۲ بهمن سال ۹۱ نيز كه يكي از باشكوهترين و در عين حال وصفناشدنيترين راهپيماييها در تاريخ سياسي انقلاب اسلامي برگزار شد، دشمن بازهم تلاش كرد با استفاده از اين ترفند نخنما با گلآلود كردن آب، ماهيگيري كند. آنچه در حاشيه مراسم راهپيمايي ۲۲ بهمن در قم نيز پديد آمد، تلاش ستون پنجم دشمن براي خيانتي تازه به ايران اسلامي و تكميل برنامههاي رسانهاي دشمن براي وارونهسازي حماسه عظيم و مردمي ۲۲ بهمن بود.
دست خدا در ۲۲ بهمن ۹۱
تا پيش از صبح ۲۲ بهمن برخي نگرانيها وجود داشت كه نكند موج گرانيها و فشارهاي اقتصادي ما را خسته كرده باشد و مردم بخواهند اعتراض خود به وضع موجود را با عدم حضور در راهپيمايي ۲۲ بهمن به گوش مسئولان برسانند.
دشمنان در روز ۲۲ بهمن كاملاً مترصد حضور مردم در راهپيمايي بودند و مطمئنا كوچكترين سستي مردم را به عنوان موفقيت سياستهاي خود قلمداد كرده و خود را براي آغاز موج تازهاي از فشارها عليه ايران آماده ميساختند، اما باز هم دست خدا در حمايت از انقلاب اسلامي ايران آشكار و ۲۲ بهمن ماه ۹۱ به صحنهاي از بصيرت و دشمنشناسي ملت ايران تبديل شد.
جمهوري اسلامي ايران امروزه یکی از بهترين دوران خود را پشت سر می گذارد.
کشور و ملتي که علي رغم تمامي تحريمهاي ناعادلانه شوراي به اصلاح امنيت سازمان ملل و آمريکا و اتحاديه اروپا توانسته است با تحمل سختي ها و همدلي ، هر روز بیش از پیش پيشرفت هاي شگرف خود را جايگزین تحريمها نماید.
به گزارش سرویس سیاسی صراط، شاید بتوان گفت به علت همين دفاع و همدلي مردم و نظام است که وزير امور خارجه آمريکا در سخنانش درباره ایران مي گويد: "هنوز ايران سرسخت ترين موضوعي است که ايالات متحده آمريکا با آن سر و کار دارد ... قدرتي اسلامي که هرگونه اقدام و حرکتي بدون در نظر گرفتن آن در منطقه ، قطعاً غير قابل اجرا خواهد بود."
با آغاز دور جديد فعاليت اوباما در کاخ سفيد و با توجه به اتفاقاتي که در جهان و خصوصا خاورميانه در حال روی دادن است هر روز شاهد موضع گيري هاي جديد آمريکا و به تبع آن موضع گيري هاي جالب و گاهاً مضحک کاسه ليسان ايالات متحده در منطقه هستيم.
کمتر از ده روز پیش، در مجاورت میدان بهارستان و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، واقعه ای رخ داد که کام دوستداران نظام را تلخ کرد و دهان معاندین انقلاب را شیرین نمود!
محاجه دو رئیسی که هر یک به سهم خویش، مصلحت را تشخیص ندادند و منافع شخصی را بر مصالح ملی ارجح دانستند!
در آن یکشنبه سیاه بود که یکی فیلم نمایش داد و بی اخلاقی کرد و دیگری احساسی پاسخ داد و بی ملاحظگی نمود!
رفتار و گفتار ناسره و ناصواب روی داده در جلسه استیضاح وزیر کار در حالی صورت گرفت که رهبری فرزانه انقلاب بارها و بارها مسئولین امر، بویژه رؤسای قوا را به رعایت وحدت و همدلی توصیه کرده بودند.
از همین روی بود که «صراط نیوز» در راستای عمل به تواصی مقام عظمای ولایت و نیز انجام وظیفه ناصحانه خویش در قبال مسئولان، طی عناوین و مقالاتی چون: «این توهینی آشكار به مجلس و نمایندگان مردم بود كه بارها از طرف ایشان تكرار شد» ؛ «امان از دل رهبر ...» ؛ « نظر صریح رهبر انقلاب پیرامون افشای اتهامات اثبات نشده» ؛ «مسئولان همچون ملت یکدل و مصمم و همزبان باشند» و ...، مکرراً منویات معظم له را یادآور شد.
وب سایت ضدانقلاب "روزآنلاین" (roozonline) ترجمه گزارشی از "واشنگتن پست" (WashingtonPost) را منتشر کرده که در آن با توجه به تحولات سیاسی اخیر، در مورد آینده سیاسی رئیس جمهوری محترم، جناب آقای دکتر احمدی نژاد، گمانه هایی مطرح شده است.
فرايتاگ: آمريكا دروغ مي گويد حق با آيت الله خامنه اي است
يك نشريه آلماني در گزارشي نوشت ايرانيان حق دارند پيشنهاد دروغين آمريكا براي مذاكره را باور نكنند.
هفته نامه فرايتاگ نوشت: رهبر انقلاب ايران آيت الله خامنه اي در يك سخنراني به موضوع، به اصطلاح آمادگي آمريكا براي گفتگو، پرداخت. ديگر نكته تازه اي نيست كه بگوييم حرف هاي رهبر ايران عمداً در رسانه هاي غربي ناقص پخش مي شود. در نتيجه تعجبي ندارد كه اين بار نيز بخش بزرگي از مطبوعات غربي چنين كردند.
اين نشريه در گزارش خود با عنوان «چرا حرف آمريكايي ها را باور نمي كنند، مي نويسد: هفته گذشته جو بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا در كنفرانس امنيت مونيخ گفت آمريكا هنوز آماده است به ديپلماسي فرصت بدهد و البته اضافه كرد كه «اين پنجره، نامحدود باز نخواهد ماند» اما كوتاه زماني بعد از كنفرانس و قبل از اينكه حكومت ايران موضعي بگيرد، اين كشور دچار تحريم هاي بيشتر غرب شد. بانيان اين تحريم ها كه از جمله قرار است فروش نفت ايران را سخت تر كنند، چون هميشه در واشنگتن نشسته اند از اينرو بايد به عنوان ناظر از خود بپرسيم اصولاً پيشنهاد مذاكره آمريكايي ها تا چه ميزان جدي بوده است؟
فرايتاگ مي نويسد: آيت الله خامنه اي جوابي قاطع به اين بازي آشكار داد. البته اين جواب هيچ ارتباطي با عنوان هاي خبري چون «ايران پيشنهاد صلح را قاطعانه رد كرد» ندارد. به گفته او آمريكايي ها بايد «حسن نيت» داشته و «صادق» باشند.
نشريه آلماني مي افزايد: در غرب با علاقه اين برداشت را ارايه مي دهند كه حرف هاي رهبر عالي ايران نفرت پراكني عقيدتي است. آناني كه فارسي مي دانند يا ترجمه هاي بي طرف را خوانده اند مي دانند كه اين گونه نيست. رهبر ايران تأكيد كرد، «مذاكرات تنها از موضع برابر مي تواند شكل بگيرد و نه همراه تهديد». از اين گذشته آمريكا در سال هاي گذشته نيز نظاره گر ترور دانشمندان ايراني از جمله فيزيكدان هاي هسته اي بوده است.
در ادامه اين تحليل خاطرنشان شده است: رهبر عالي ايران مي گويد آمريكايي ها تنها نوعي برگ برنده مي خواهند. به باور او علت اين امر به ويژه آن است كه سياست خارجي آمريكا در منطقه كاملاً شكست خورده است. اكنون قرار است به جامعه جهاني اين برداشت را دهند كه حسن نيت دارند. چگونه مي توان در چنين پيشنهادي صداقت و حسن نيت ديد در حالي كه همزمان ايران را تحريم مي كنند؟
فرايتاگ در ادامه نوشت: در رسانه هاي غربي اصولاً صحبت از «تحريك هاي» رهبر ايران است كه تنها به ادعاي آنها دنبال «ايجاد درگيري» است. به جاي اين ادعا بهتر است از خود بپرسند چرا ايران به چنين مذاكراتي اعتماد ندارد. آمريكا در ايران حسن شهرت ندارد. روزگاري كودتاي نظامي عليه محمد مصدق سازماندهي كردند گرچه وي به آمريكا اعتماد كرده بود. سپس محمدرضا شاه ديكتاتور را علم كردند و نظاره كردند او چگونه ملتش را غارت و سركوب مي كند. اكنون صحبت از مذاكرات صلح است در حالي كه همزمان همچنان مي خواهند ملت ايران را با تحريم ها فلج كنند؛ صرفنظر از موارد جنايت عليه دانشمندان ايراني.
نشريه آلماني در پايان نوشت: هيچ انسان عاقلي در چنين حالتي به چنين طرف مذاكره اي اعتماد نخواهد كرد. به جاي اينكه صداقت نشان دهند همچنان به سياست ارعاب ادامه مي دهند. نيازي نيست كه حكومت ايران باشيد تا مخالف اين مطلب باشيد زيرا موضوع مشخص است. براي اين كار تنها نگاهي به تاريخ كافي است.
با پشت سر گذاشتن یکی دیگر از سالگردهای باشکوه انقلاب اسلامی، اگر به مسیری که طی این سه دهه طی کرده ایم نگاهی گذرا بیاندازیم ، به این نتیجه می رسیم که مسیر دشواری که با دست خالی توانسته ایم سرافرازانه از آن عبور کنیمٰ تنها با اراده ما نبوده و طبق فرمایش امام راحل (ره): "انقلاب اسلامی یک معجزه الهی بود".
به راستی مگر کسی می تواند ادعا کند پیروزی مقتدرانه ملت ایران در جنگ تحمیلی، مقابل ارتش بعث که با پشتوانه تمام قدرت های جهان می جنگید یک معجزه الهی نبوده است؟ یا ترمیم زیر ساخت های ابتدایی کشور که در دوران جنگ 8ساله رو به نابودی رفت حجتی دیگر از توجه خدای متعال به سرزمین وارثان سلمان نبوده است.
آری؛ حالا سالهاست که دیگر دشمنان این ملت جنگ اقتصادی را برای پشیمان کردن ما از انقلابمان برگزیده اند و در این راه از هیچ تلاشی برای زمین گیر کردن ما فروگذار نکرده اند.
از بلوکه کردن دارائی های ایران در سرزمینهای دیگر گرفته، تا تحریم های متعدد اقتصادی و حتی تلاش برای فروش نرفتن نفت ما که بعنوان اصلی ترین درآمد ارزی کشورمان محسوب می شود تنها گوشه ای از فشارهای دشمنان به حساب می آید.
در تعریف روز ولنتاین در دانشنامه ویکی پدیا آمده است: "تاریخچه کامل و دقیق والنتین در دست نیست و آنچه از پیشینه این روز میدانیم با افسانه درآمیختهاست. روز والنتاین یا روز عشاق و یا روز عشقورزی، در فرهنگ مسیحی سده های میانه و سپس فرهنگ مدرن غربی روز ابراز عشق است. این مناسبت هر سال در روز ۱۴ فوریه (۲۵ بهمنماه و بعضی سالها ۲۶ بهمنماه) برگزار می شود.سابقهٔ تاریخی روز والنتین به جشنی که به افتخار قدیس والنتین در کلیساهای کاتولیک برگزار میشد، باز میگردد. روز والنتین برگرفته از سنن روم باستان و مسیحیت می باشد."
سایت ضدانقلاب رادیو فردا طی گزارشی که برای آشنایی بیشتر مخاطبانش با "روز عشق ورزی" منتشر کرده در این زمینه می نویسد: "۱۴ فوریه، ۲۶ بهمن همه جای دنیا روز عشق است. روزی که مردم از پیر و جوان و زن و مرد به هم هدیه میدهند، همدیگر را میبوسند و به یاد هم میآورند که چقدر دوست داشتن یکدیگر خوب است و اساسی است و حیاتبخش. در خارج از ایران در کشورهای غربی و اروپایی بیان عشق، بوسه و آغوش همه جا آزاد است و پذیرفته. همه جا زوجهایی را میبینید که عشق و بوسه و عاطفهشان خیابانهای شهر را گاه زیباتر میکند."
علی اصغر رمضان پور" کارمند بخش فارسی بی بی سی انگلیس، طی یادداشتی که در وب سایت روزآنلاین (roozonline) منتشر شده، از "عدم درک رهبران اصلاحات نسبت به مناسبات داخلی و بین المللی" ابراز تأسف کرد.
وی با بیان اینکه "4 ماه بیشتر به انتخابات ریاست جمهوری نمانده است" ، جمهوری اسلامی ایران را به إعمال خشونت متهم کرده و می نویسد: «نتیجه این شرایط، نوعی ناامیدی فعالان جنبش از امکان ادامه فعالیت سیاسی در محیطهای عمومی در ایران و از آن مهمتر ناامیدی از دگرگونی به سوی بهبود اوضاع در فضای سیاسی ایران است.»
معاون وزیر فرهنگ در دولت آقای خاتمی، با بیان اینکه "اصلاح طلبی در ایران، در مقایسه با دوران پرجوش و خروش دوم خرداد، هم دچار تغییر در رهبری و سازمان شده است و هم دگرگونی در خاستگاه اجتماعی و هم تنش در ایدئولوژی همگانی جنبش" ، افزوده است: «اگرچه شاید محمد خاتمی هنوز هم مهمترین رهبر اصلاح طلبی در ایران باشد، اما با رادیکال شدن شعارها در انتخابات سال ۱۳۸۸ و جایگاه تازه موسوی و کروبی، نوعی تغییر در جایگاه این رهبری به وجود آمده است. اما مهم ترین تغییر در رهبری و سازمان اصلاح طلبی در ایران، تحول دیگری است. در سال های نخست ریاست جمهوری خاتمی و حتی در زمان انتخابات، نوعی رهبری سازمان یافته جمعی در کنار رهبری فردی خاتمی وجود داشت. چهره هایی مانند سعید حجاریان و مصطفی تاجزاده و عباس عبدی و متفکرانی مانند حسین بشیریه که در اینجا مجال نام بردن از همه آنان نیست و سازمان های سیاسی مانند جبهه مشارکت و تشکل های نزدیک به ملی-مذهبی ها و تشکل های مدنی در درون یک سیستم شناخته شده به فرآیند تصمیم سازی در رهبری جنبش کمک می کردند؛ اما امروز گویی مجال گفتگو تنها در فضای آلوده و بی سازمان فیس بوک مانده است. شوخی روزگار این است که جنبشی که منادی گفتمان گفتگو میان همه ایرانیان بود، اکنون حتی از گفتگوی درونی خویش هم بازمانده است.» ....
منوچهر متکی که این روزها بازار مصاحبه ها و سخنرانی هایش داغ است، با اظهار برخی مواضع و تحلیل ها کارنامه دوران تصدی وزارت خارجه اش که با ارفاق مورد قبول بود را زیر سوال برده است .
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری صراط، متکی در گفتگویی تفصیلی با یکی از روزنامه های کثیرالانتشار به مسائلی اشاره کرد که مواضع و رویکرد او را برای انتخابات آتی و همچنین عملکرد گذشته اش بیش تر نمایان کرده است .
سکان دار 5 ساله دستگاه دیپلماسی کشورمان در بخشی از اظهاراتش که خبرنگار نظر او را پیرامون معرفی یک الگوی توسعه برای ایران جویا شد اینگونه اظهار نظر می کند: "من دوران مدیریت ماهاتیر محمد را در مالزی دوران موفقی میبینم. او هوشمندانه توانست در دو دهه كشورش را به جایگاه قابل اعتنایی برساند. وقتی به آن كشور نگاه میكنیم، میبینیم در مالزی اولا مسلمانها اكثریت مطلقی را ندارند."
البته متکی به این نکته اشاره نکرد که آیا جایگاه جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله العظمی خامنه ای را قابل اعتنا می داند یا خیر؟
نماینده ای که در روز یکشنبه سیاه مجلس نعره می زد که " نگذارید رئیس جمهور فرار کند!" ، نماینده ای که عربده می کشید که " رئیس جمهور را کتک بزنید!"، نمایندگانی که بعد از فاجعه شوم با افتخار شعار می دادند و صورت رئیس مجلس را بوسه باران می کردند، نماینده ای که تنها فکر و ذکرش شده است استیضاح این و آن، اگر کوچکترین تدبیری به خرج داده بودند باید درک می کردند که تحریک احساسات مردم که حضرت امام خامنه ای آنرا خیانت به کشور قلمداد می کند به چه معناست؟
سرویس سیاسی بی باک؛ مهدی صاحبی: درست یک هفته بعد از اتفاقات شوم یکشنبه سیاه مجلس که قطعا از قبل توسط جریانات معلوم الحال داخلی با اهداف و نیات خاص طراحی شده بود، جمعی از مردم و جوانان طلبه و دانشجوی قمی به رئیس مجلس در قم اعتراض کردند و این اعتراضات با رفتارهای زننده ای چون پرتاب لنگه کفش و مهر به سوی رئیس مجلس همراه بود که این رفتار نه در شان حرم مطهر حضرت معصومه (س) بود و نه در شان مردم شریف و انقلابی قم.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(دوشنبه) در کلاس درس خارج فقه با تقدير و تشكر از بصيرت، شجاعت و موقع شناسي ملت ايران در خلق حماسه عظيم مردمي و باشكوه ۲۲ بهمن، اين حضور گسترده ي مردمي را حادثه اي بزرگ خواندند و تأكيد كردند: حضور همه ي اقشار از پير و جوان، زن و مرد در صحنه آن هم در شرايطي كه ۳۴ سال از پيروزي انقلاب اسلامي گذشته است، بزرگترين نعمت الهي است كه بايد همه ي عمر را براي آن شكر گزاري كرد.
رهبر انقلاب اسلامي ضمن مقايسه ي برگزاري سالگرد جشن پيروزي انقلاب اسلامي در ايران با ساير كشورهايي كه در آن انقلاب رخ داده است افزودند: هنر بزرگ و برجسته اين است كه در ايران مردم خود، صاحبان انقلاب و كشور هستند و كار برگزاري جشن انقلاب بر دوش خود آنان است، و به همين دليل مردم از اين ثروت عظيم، كه مايه ي عزت و استقلال آنهاست حمايت مي كنند و هرجا كه نياز باشد حضور خود را نشان مي دهند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تشكر از يكايك مردم ايران براي حضور به موقع در صحنه افزودند: درست در لحظه اي كه دشمنان استقلال و عزت ملت ايران انتظار داشتند كه مردم به نداي انقلاب و نداي جمهوري اسلامي پاسخ ندهند، مردم با حضور خود دشمن را ناكام و مأيوس كردند.
ايشان با تأكيد بر اينكه دشمنان در تبليغات تلاش مي كنند كه اين صحنه هاي عظيم مردمي را كمرنگ جلوه دهند افزودند: البته آنان واقعيات صحنه را مي بينند و مي فهمند و آن را تحليل مي كنند و به اين نتيجه مي رسند كه نمي شود با اين ملت مواجه شد.
ظاهرا حاشیه های یکشنبه سیاه مجلس را پایانی نیست . پس از کش و قوس هایی که در جلسه استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی بین دو رئیس قوه بوجود آمد اطرافیان و جریانات وابسته به این دو هر کدام ماجرا را به نفع خود تمام کردند و رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با مسئولان نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه درباره این بداخلاقی ها در آینده با مردم سخن خواهند گفت ، مسئولان را به کنار گذاشتن اختلاف و تقویت وحدت توصیه کردند .
در ادامه ماجرا اما روز گذشته در سخنرانی علی لاریجانی در قم افرادی ناشناس اقدام به سردادن شعار علیه رئیس مجلس کرده و پس از هتاکی به وی منجر می شوند تا سخنرانی لاریجانی در 22 بهمن ناتمام بماند .
در طرف دیگر احمدی نژاد در آخرین سخنرانی خود در میدان آزادی هم با بیان اینکه قصد ندارد کام مردم را در اینروز تلخ کند کنایه های متعددی را نثار برخی مسئولان کرد و باقی ماجرا را به فرصتی دیگر موکول نمود .
اما بازخوانی فرمایشات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه تاریخی 29 خرداد سال 1388 نکات تازه ای را پیش رو قرار خواهد داد .
با مرور فرازهایی از فرمایشان معظم له در نماز جمعه ای که در اوج فتنه انتخابات گذشته بیان شد به خوبی در خواهیم یافت که تذکرات و توصیه های رهبری توسط برخی از مسئولین در عمل به ورطه فراموشی سپرده شده است .
در زیر بخشی از اظهارات رهبر معظم انقلاب که وصف حال اینروزهای برخی جریانات و افراد است را می خوانیم .
"در مواردى انسان ميديد كه در اين مناظرهها جنبهى منطقى مناظره ضعيف ميشد؛ جنبهى احساساتى و عصبى پيدا ميكرد؛ جنبهى تخريبى غلبه پيدا ميكرد؛ سياهنمائى وضع موجود به شكل افراطى در اين مناظرهها ديده شد؛ سياهنمائى دورههاى گذشته هم در اين مناظرهها مشاهده شد؛ هر دو بد بود. اتهاماتى مطرح شد كه در جائى اثبات نشده است؛ به شايعات تكيه شد، بىانصافيهائى احياناً ديده شد؛ هم بىانصافى نسبت به اين دولت با اين همه حجم خدمت، و هم بىانصافى نسبت به دولتهاى گذشته و دوران سى ساله. آقايان در خلال صحبت احساساتى شدند و لابلاى حرفهاى خوب، حرفهائى هم كه خوب نبود، گفته شد."
در ادامه فرمایشات رهبر معظم انقلاب در تذکر به هر دو طرف اتفاقات سال 88، مواردی مطرح شده است که شرح حال اینروزهای کشور خصوصا وقایع 15 بهمن ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است .
این تذکرات را در زیر می خوانیم :
اين از آن طرف. از اين طرف هم همين جور؛ از اين طرف هم شبيه همين كارها به نحو ديگرى انجام گرفت. كارنامهى درخشان سى سالهى انقلاب كمرنگ جلوه داده شد؛ اسم بعضى از اشخاص برده شد كه اينها شخصيتهاى اين نظامند؛ اينهاكسانى هستند كه عمرشان را در راه اين نظام صرف كردند. بنده در نماز جمعه هيچوقت رسمم نبوده است از افراد اسم بياورم؛ اما اينجا چون اسم آورده شده است، مجبورم اسم بياورم. به طور خاص از آقاى هاشمى رفسنجانى، از آقاى ناطق نورى من لازم است اسم بياورم و بايد بگويم. البته اين آقايان را كسى متهم به فساد مالى نكرده؛ حالا در مورد بستگان و كسان، هر كس هر ادعائى دارد، بايستى در مجارى قانونى خودش اثبات بشود و قبل از اثبات نميشود اينها را رسانهاى كرد. اگر چيزى اثبات بشود، فرقى بين آحاد جامعه نيست؛ اما اثبات نشده، نميشود اينها را مطرح كرد و قاطعاً ادعا كرد. وقتى اينجور حرفها مطرح ميشود، تلقىهاى نادرست در جامعه به وجود مىآيد، جوانها چيز ديگرى خيال ميكنند، چيز ديگرى ميفهمند.
باید دید در ادامه واکنش مسئولان نسبت به توصیه های مهم رهبر انقلاب پیرامون عدم انتشار اتهاماتی که هنوز به اثبات نرسیده است چیست؟
آیا با نظر به توصیه های معظم له، بازهم وقایع "بگم بگم" گونه در کشور رخ خواهد داد و یا حفظ آرامش و وحدت در دستور کار مسئولان قرار خواهد گرفت؟
ابوالحسن بنی صدر" در گفت و گو با برنامه "بی پرده بی تعارف" از همکاری هایش با سرکرده منافقین و همچنین اختلافاتش با او پرده برداشت.
مجری این برنامه از بنی صدر می پرسد: «آقای دکتر شما با آقای مسعود رجوی در سال 60 شورای ملی مقاومت را در فرانسه پایه گذاشتید. اختلاف اصلی شما که از آقای رجوی و سازمان مجاهدین جدا شدید، چه
بود؟»
بنی صدر ودامادش رجوی
بنی صدر در جواب اظهار داشت: «من جدا نشدم؛ چون در اصل موازنه عدمی، آدمی وارد هیچ اتحادی نمی شود و اگر شد سر حق می ایستد! من سر اصول سه گانه استقلال، آزادی و عدم هژمونی(ریاست و چیرگی) ایستادم.»
در حاليکه بسياري از مردم عربستان، بهويژه مناطق شيعهنشين اين شبهجزيره در فقر زندگي ميکنند، هزاران شاهزاده سعودي با سرمايهاي بالغ بر 1.4 تريليون دلار، به عيش و نوش در بهترين نقاط دنيا و در مجللترين ويلاها ميپردازند.
به گزارش گاردين، خاندان مرفه و ولخرج سلطنتي آل سعود در حالي سعي در پنهان کردن رشد فقر در عربستان دارد، که ميليونها نفر در اين کشور با فقر شديد دست و پنجه نرم ميکنند.
خاندان سلطنتي آل سعود با بيش از هفتهزار شاهزاده داراي 1.4 تريليون دلار سرمايه خالص است، که بسياري از آنها بيشتر وقت و سرمايه هنگفت خود را به خوشگذراني و عيش و نوش صرف ميکنند.
به نقل از مركز مطالعات امنيت ملي رژيم صهيونيستي، "بن مير" تحليلگر سياسي صهيونيست و شخصيت هاي دانشگاهي آن رژيم در ابتداي مقاله به بي سابقه بودن عمده شدن بحث در مورد يك موضوع همچون برنامه هسته اي اظهار داشته "رژيم صهيونيستي در طول مدت 64 سال موجوديتش چندين جنگ را پشت سر گذاشته است و عمليات نظامي متعددي را انجام داده است و در برخي موارد با بيشترين خطرات مواجه بوده ايم و در افكار عمومي صهيونيست ها بحث هاي زيادي در اين باره وجود داشته است. بحث هايي چندين هفته اي و يا در مواردي چندين ماهه.
با اين حال در تمامي اين موارد اين بحث ها بيشتر در ميان جمع كوچكي از مقامات امنيتي – نظامي و سياسي باقي مانده بود و در جلسه هاي سري آنان مطرح مي شد و به ندرت عمومي مي شد. در مورد برنامه هسته اي ايران رسانه هاي رژيم صهيونيستي بطور همه جانبه و بدون هيچ حد و مرزي اين موضوع را مطرح كرده اند. روشنفكران، مفسرين سياسي، نويسندگان، اساتيد دانشگاهي، سياستمداران، وزير دفاع، نخست وزير و مقامات امنيتي همگي درگير اين موضوع بوده اند."
رهبر انقلاب در واکنش به نامه نگاری های سران سه قوه با بیان اینکه من از رؤساى قوا حمایت کردم، باز هم حمایت میکنم اما به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند، تاکید کردند: از امروز تا روز انتخابات، هر کسى احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، اتفاقات امروز مجلس و مسائل مطرح شده در حالی صورت می گیرد که چند ماه پیش رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان در آستانه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نسبت به بوجود آمدن چنین تنش آفرینی هایی هشدار داده و مسولان را از آن برحذر داشتنه بودند.
به همین مناسبت در ادامه به بازخوانی این بیانات تاریخی در این جلسه می پردازیم:
«یکى از راهها، ایجاد وحدت است. اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤساى محترم هشدار میدهم. من از رؤساى قوا حمایت کردم، باز هم حمایت میکنم - مسئولند، باید کمکشان کرد - اما به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند. نه اینکه این نامهنگارىها خیلى مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهاى جزئى را مایهى جنجال و هیاهو و استفادهى تبلیغاتى دشمن و خوراک تبلیغاتى رادیوهاى بیگانه و تلویزیونهاى بیگانه نکنند، صد تا نامه بنویسند؛ نامه اهمیتى ندارد. مهم این است که همهى ما بدانیم مسولیتی داریم، همهى ما بدانیم موقعیت حساسى داریم.»
در ادامه نیز ایشان تاکید کردند:«البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هیچ اشکالى هم ندارد - دو نفر مسئولند، رفیقند، اختلاف نظر هم دارند؛ همیشه هم بوده است - اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهاى گوناگون، به اختلاف علنى، به گریبانگیرى، به مچگیرى در مقابل چشم مردم منتهى شود؛ چون آن اختلافات آنقدر اهمیت ندارد. یک وقت یک چیزهاى مهمى است، خب مردم باید مطلع شوند؛ اما این اختلافاتى که انسان مىبیند بین این حضرات هست، چیزهائى نیست که اینقدر اهمیت داشته باشد که حالا با ادعاهاى گوناگون، ما اینها را بزرگ کنیم، جلوى چشم مردم نگه داریم، به اینها اهمیت بدهیم؛ که اهمیتى هم ندارد. اختلافات را نباید علنى کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کسى احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده.»
رویداد انقلاب اسلامی را می توان بعنوان یکی از بی نظیر ترین وقایع تاریخ معاصر ایران و جهان برشمرد. انقلابی که نه برای نان بود نه برای اعمال آزادی های سکولار، بلکه انقلابی برای تحقق دیانت و مذهب بود.
از این رو تحلیل انقلاب اسلامی ایران نه تنها در تعاریف معمول از انقلاب ها و رفرم ها در طول تاریخ جهان نمی گنجد، بلکه تفاوت هایی بنیادین و ماهوی با سایر دگرگونی های اجتماعی دارد.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، مشاجره مسئولین سطح اول کشور آثار روانی زیادی در جامعه بر جای می گذارد که متاسفانه برخی مسئولین بدون در نظر گرفتن این که رفتار آنها چه آثار سوئی در جامعه دارد، اختلافات خود را علنی می کنند. درگیری و برخورد لفظی سران دو قوه در جلسه علنی یکشنبه سیاه مجلس باعث شد که جو روانی نامطلوبی در جامعه بوجود آید.
البته برخی نمایندگان بعد از آن اتمام جلسه یکشنبه سیاه مجلس آنگونه ابراز شادمانی کردند که انگار با عملکردشان کشور به قله افتخار و پیشرفت رسیده است!
حجت السلام سلیمان قاسمی روانشناس و مدرس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در مورد آثار روانی مشاجره مسئولین میان مردم در گفتگو با بی باک بیان داشت: این مشاجرات، اضطراب ها وافسردگی هایی در جامعه به وجود می آورد که به تبع آن برخی بی انصافی ها در سطح اقتصادی و بازار به همراه دارد که به دلیل سوء استفاده از همین مشاجرات است.
وی افزود: دشمن از نظر روانی می خواست مردم را نسبت به نظام بدبین کند که موفق نبود اما مسئولین در این چند روز دقیقا کاری را کردند که دشمن در انجام آن عاجز بود.
قاسمی در ادامه گفت: وقتی مردم چنین بی قانونی هایی را در سطح مسئولین می بینند به تبعیت از آنان به خود حق می دهند بی قانونی کنند، در این راستا حتی افرادی که از نظر روانی وفادار به انقلاب هستند هم ممکن است دچار تردید شوند.
این استاد روانشناس تصریح کرد: بعد از این نوع درگیری بین مسئولین، در جامعه جوی حاکم می شود تا افرادی که خلاف می کنند با استناد به بی قانونی مسئولین رسیدگی کننده از پذیرش اشتباه خود سرباز زنند. در این بین کسانی هم که اهل خلاف نیستند دچار یاس و ناامیدی می شوند زیرا خود را وفادار می دانند.
همچنین محمد ولی علیی دکترای جامعه شناسی در گفتگو با بی باک اظهار داشت: مسئولین رده بالای مملکتی به نحوی مرجع و الگوئی جهت نحوه نگرش یا سبک زندگی مردم در جامعه هستند، ،به همین دلیل رفتار مسئولین در این راستا تعیین کننده است.
دکتر علیی افزود: عموم جامعه برای سبک زندگی خود فکر و تصمیم گیری ندارند. بیشتر افراد به نحوی از هنجارها و رویه های روزمره تبعیت می کنند که این هنجارها و رفتارها از گروه مرجع نشات می گیرد و مردم یا عینا این رفتارها را تکرار می کنند و یا متناسب با وضع خود آن را تفسیر و اجرا می کنند.
وی با تاکید براینکه رفتار مسئولین رابطه مستقیم با نحوه زندگی، نگرش، رفتار و هنجار مردم دارد، گفت: افراد یک جامعه به مسئولین اعتماد کامل ندارند. در یک جامعه نرمال و سالم افراد تا حد معینی رفتار رده های مختلف مسئولین را قبول دارند. این کم اعتمادی بستگی به نوع جامعه و شایعه پراکنی ها دارد.
علیی در ادامه بیان داشت: در جامعه ای که شرایط مساعد است و اعتماد عمومی وجود دارد، حتی اختلافات جزئی در لایه های مختلف جامعه نفوذ پیدا می کند و باعث بی اعتمادی و به وجود آمدن جو روانی تشنج آمیز می شود، چه رسد به اینکه مردم متوجه شوند که مسئولین قدرت تصمیم گیری غیر جانب دارانه ندارند.
وی در ادامه افزود: تشدید اختلافات به گونه ای است که به طور مثال اگر از نظر آماری 20% بین رفتار مسئولین و عمل آن ها اختلاف وجود داشته باشد، سطح جامعه به صورت تساعدی عمل خواهد کرد و ممکن است این اختلافات در بین مردم به چندین برابر هم افزایش پیدا کند که می تواند بر آرامش و آینده مردم تاثیر گذار باشد.
مدرس موسسه امام خمینی در پایان تصریح کرد: ممکن است یک جامعه مشکلات زیادی داشته باشد، اما مسئولین طوری رفتار نمایند که انگار هیچ مشکلی وجود ندارد و یا بالعکس ممکن است جامعه ای به لحاظ واقعی واجد مشکلات کمی باشد اما دست اندر کاران آن، طوری جلوه دهند که مردم احساس کنند در لبه پرتگاه قرار دارند.
آیتالله آملیلاریجانی در جلسه روز چهارشنبه مسئولان عالی قضایی گفت: انقلاب اسلامی ایران روحیه خودباوری را به مردم ایران بازگرداند و ضمایر الهی را بیدار کرد.
آیتالله آملی لاریجانی احیای سایر ارزشهای الهی از جمله ایثار و ازخودگذشتگی، جهاد فیسبیلالله، استقلال، آزادی و عدالت را از برکات انقلاب اسلامی اعلام کرد و گفت: مردم با قیام خود به مجاهده با ظلم و ستم پرداختند و در کنار تمام مشکلاتی که برای جمهوری اسلامی ایران از روز اول انقلاب پدید آمد، باز هم مردم همچنان پشتیبان انقلاب خویش بوده و هستند.
عصر یکشنبه را می توان بعنوان یکی از جنجالی ترین و حاشیه سازترین روزهای سیاسی کشور قلمداد کرد.
روزی که در آن رئیس قوه مجریه «بگویم!» هایش را فاش گفت و رئیس قوه مققنه نیز با پاتک«بگویید!» هایش، در مقام پاسخگویی برآمد.
پس از این واقعه بود که رئیس جمهور ناخرسند، در حالیکه انگشت سبابه اش به سمت رئیس مجلس اشاره می رفت، صحن علنی مجلس را بدون ملازمت هیچ یک از نمایندگان ترک کرد.
پس از خروج احمدی نژاد از درب فرعی مجلس بود که عده کثیری از نمایندگان با سرعت هر چه تمام تر به سمت جایگاه هیئت رئیسه روانه شدند با مصافحه و بوسیدن شخص رئیس مجلس، موفقیت لاریجانی در بی جواب نگذاشتن اظهارات رئیس جمهور را تبریک و شادباش گفتند!
فارغ از بررسی نفس اتفاقات رخ داده در جلسه استیضاح وزیر کار و ایضاً تحلیل درستی یا نادرستی اظهارات طرفین، هضم علت خوشحالی نمایندگان مجلس، پس از اتمام جلسه استیضاح، بسیار سخت و مشکل می نمایاند!
آخر چگونه قابل درک است که نمایندگانی که به تعبیر امام راحل (ره)، "عصاره فضائل ملتند."، اینگونه از ناخرسندی و عصبانیت رئیس جمهور منتخب همان ملت به وجد آیند و سر از پا نشناسند؟!
نظام ها و حکومت های بر حق، در طول تاریخ استقرار و استمرار خویش، همواره مورد آماج تهاجمات اباطیل ادوار واقع شده اند.
در این میان ممکن است فشارهای وارده از سوی مخالفین حاکمیت، هرازگاهی مسأله آفرین شود، اما این مسائل نه تنها اصل نظام را مورد هدف قرار نداده و به مخاطره نخواهد انداخت، بلکه آن را آبدیده تر خواهد کرد.
در همین ارتباط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز با گذشت 34 سال از عمر با برکتش، ناملایمات زیادی را به خود دیده و دشواری های بسیاری را متحمل شده است.
ماجرای عزل بنی صدر و غائله منافقین، انفجار دفتر نخست وزیری و حزب جمهوری اسلامی، ترور بسیاری از شخصیت های ارزشمند و یاران صدیق انقلاب، 8 سال جنگ تحمیلی، پذیرش قطعنامه 598، فتنه 18 تیر 78، ماجرای اعتصاب نمایندگان مجلس ششم، فتنه 88 و ... تنها بخشی از سنگ اندازی های دشمنان در جهت جلوگیری از ادامه روند رو به رشد نظام جمهوری اسلامی بشمار می روند.
این بود عمل به منویات معظم له؟! ... این بود لبیک به تواصی رهبری انقلاب؟! ... این بود فرمانبرداری، اطاعت و ولایتمداری؟!
با اتفاقات رخ داده در کارزار استیضاح وزیر کار، شک ها به یقین بدل شد که آقایمان غریب است!
غریب از این جهت که حتی رؤسای قوا هم فرامین حضرتش را روی زمین می گذارند و عمل بدان را نه برای خود، بلکه تنها برای دیگران جایز می دانند!
با این وجود چه انتظاری می توان از سایرین داشت، زمانی که سران بلند پایه مملکتی، علیرغم توصیه مؤکد زعامت انقلاب مبنی بر حفظ وحدت، عکس و نقیض آن رفتار می کنند؟!
احسنتم نمایندگان! ... دست مریزاد دولتمردان! ... به کجا چنین شتابان!
«حاسبوا قبل أن تحاسبوا». به عقب برگردیم و کارنامه خویش را مرور کنیم و دریابیم که در طول دو سال اخیر، چه مقدار از وقت و انرژی و ظرفیت های دو قوای مجریه و مقننه، بر استیضاحات نافرجام و لجاجت های کودکانه، تلف شده است!
ریاست های 4 ساله و 8 ساله و پست و مقام و منصب، ارزش اتهام افکنی و تشنج آفرینی و از همه مهمتر، به مخاطره انداختن موقعیت نظام را نداشته و ندارد!
افراد و جریانات و دولت ها و ادوار مجلس و ... می آیند و می روند، اما این شجره طیبه نهضت روح الله است که انشاالله تا قیام بقیه الله (ارواحنا له الفداهُ) پایدار خواهد ماند.
فلذا روا نیست تا با اقوال و افعال غیر معقول و احساسی، ظرفیت های مادی و معنوی کشور و انقلاب را مصروف یارکشی ها ومنازعات بی ثمر سیاسی نماییم.
ای شیفتگان خدمت و نه تشنگان قدرت! ... ای نمایندگان ملت! ... ای دولتمردان مهرورز!
آیا شایسته بود که فقط و فقط بدلیل اختلاف نظر بر سر بودن یا نبودن یک شخص، خوراکی چند ماهه، آنهم در برهه حساس انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، برای دشمنان قسم خورده انقلاب و رسانه های معاند نظام مهیا شود؟!
تداعی و تصور رویدادهای امروز صحن علنی مجلس، زمانی موجبات شرمساری بیش از پیش را فراهم می آورد که بدانیم این اتفاقات همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی رخ داده است!
یقین داشته باشیم که می باید در قبال انجام هر یک از حرکات و سکنات خویش در برابر خدای متعال ، حضرت ولیعصر (عج)، امام راحل عظیم الشأن، شهدای انقلاب و دفاع مقدس و تمامی ایرانیان ذوی الحقوق، جوابگو باشیم و از اقداماتمان دفاع نماییم.
با اینحال آیا می توان اتفاقات عصر 15 بهمن 1391 را در جهت تضمین مصالح و تأمین منافع جمهوری اسلامی ارزیابی نمود؟!
از یک طرفه به قاضی رفتن بپرهیزیم و برای یکبار هم که شده مصالح ملی را بر منافع شخصی و گروهی ارجح بشماریم. این را بدانیم که دیر یا زود، هر کدام از ما نیز همچون حاج آقا مجتبی تهرانی و مرحوم حسن حبیبی، سر بر سینه تراب خواهیم گذاشت و تنها نام ماست که به یادگار خواهد ماند.
حال به نیکی یا بدی نام بردن از ما توسط آیندگان، رابطه مستقیمی با اقدامات و افعالمان خواهد داشت.
رهبری معظم پیش تر از این خطاب به روسای دوقوه فرموده بودند: "دردمندانه می گویم، اگر در قیامت خداوند از من بپرسد چه کردی؟ من می گویم که کسی جز اینها را نداشتم" . "اگر به اختلافات خود ادامه بدهید به ملت و نظام اسلامی خیانت کرده اید"
به راستی حال و هوای اینروزها و لحظات رهبر معظم انقلاب پس از کش و قوس مجلس و دولت و آبی که به آسیاب دشمن ریخته شد چگونه است؟
این بود جواب رهبر........................
به گزارش صراط،اسماعیل کوثری شب گذشته در همایش «روشنگری سیاسی» در شهرستان پردیس که با حضور جمع کثیری از مردم این شهرستان در مسجد «صاحبالزمان» بومهن برگزار شد، اظهار داشت: رژیم اشغالگر قدس در عملیاتی نظامی با استفاده از سامانههای موشکی لیزری، تک تک مواضع حزبالله را در جنوب لبنان بعد از مراحل شناسایی مورد هجمه قرار داده بود.
وی ادامه داد: آنها بعد از حمله نظامی به خیال خود بعد از یک هفته این عنصر مقاومت اسلامی را از بین میبرند؛ در حالی که حزبالله لبنان بعد از این جریان سربلند کرد و بر مقاومت خود شدت بخشید.
کوثری اضافه کرد: صهیونیستها بعد از ناکامی در میدان نبرد به دیگر تاکتیکهای خصمانه از جمله جنگ نرم علیه حزبالله و رهبر این گروه یعنی سیدحسن نصرالله روی آوردند.
سی و یکمین دوره جشنواره فجر طبق قرار هر ساله در دهه فجر آغاز بکار کرد و هنرمندان به نمایش خلق آثار و هنرنمائی های خود می پردازند و همراه با جشن انقلاب، جشنی برای هنرمندانِ نه تنها ایران بلکه آزادگان جهان نیز برگزار می شود.
به گزارش صراط، با این اوصاف این سئوال مطرح است که فلسفه بوجود آمدن جشنواره بین المللی فجر آن هم در دهه فجر چه بود؟ مگر نه آنکه مسئولان کشور با این کار سعی در نشان دادن عظمت و قدرت انقلاب و اسلام در عرصه های مختلف بویژه سینما بودند؟ براستی آرمان هایی که انقلاب آنرا دنبال می نمود مگر چه بود که مردم در دوران شاه آن را پیدا نمی کردند؟ مگر قبل از انقلاب، اسلام و مسلمان در ایران وجود نداشت؟! پس این اسلامی که انقلابیون از آن سخن می گفتند چه ممیزه ای دارد؟
ادامه مطلب را مطالعه کرده....تصمیم باخودتان است.....................
جلسه استیضاح شیخ الاسلامی برگزار شد اما گفتمان مطرح شده در آن شگفتی ناظران سیاسی را رغم زد.
این جلسه که به صورت علنی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و مانند تمام جلسات علنی پارلمان اظهارات سخنرانان از رادیو مجلس برای عموم مردم پخش می شد، باعث تاسف و نگرانی دلسوزان انقلاب و شادی و شعف ضدانقلاب گردید.
از یکسوی محمود احمدی نژاد با ادبیات خاص و عملکرد اختصاصی خود پای به جلسه ی استیضاح وزیرش گذارده بود و از سوی دیگر، علی لاریجانی قرار داشت که بنای خود را بر استقلال و قانونمداری مجلس گذارده است.
احمدی نژاد را همه شناخته اند. همان کاندیدای جنجالی انتخابات ریاست جمهوری دهم که در جلسات مناظره، با ارایه اسنادی سعی در کیش و مات رقیبان نموده بود. از اردوگاه او چند صباحی است که زمزمه ی بگم بگم های معروفش به بیرون درز پیدا کرده و هرازگاهی از ناگفته هایی می گوید که می خواهد به زودی و با نزدیک شدن به ایام انتخاباتی دوباره افشایشان نماید.
ادامه مطلب.....
به گزارش صراط،شواهدي در دست است كه نشان مي دهد واقعه تلخ و ناگوار و خيانت آميز ديروز توطئه مشترك «اصحاب فتنه» و «حلقه انحرافي» بوده است. دو جرياني كه برخلاف آنچه به ظاهر ادعا مي كنند، در پس معركه دست در دست يكديگر دارند و براي عملياتي كردن توطئه هاي مشترك از برخي مسئولان ساده انديش و يا -خداي نخواسته- خودباور بهره مي گيرند. بخوانيد...!
«... از امروز تا روز انتخابات هر كس احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار گيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده است».
نكته فوق، فرازي از بيانات رهبر معظم انقلاب خطاب به رؤساي دولت و مجلس است كه نزديك به دو هفته قبل و با اشاره به شرايط حساس كنوني ايراد شده بود. رهبر انقلاب در همين ديدار تأكيد كرده بودند كه دولت و مجلس به جاي پرداختن به بحث هاي بي حاصل، تمامي امكانات و توان خود را براي رسيدگي به مسائل مهم و حياتي كشور و مخصوصاً مقابله جدي با پديده گراني و رفع اين مشكل از چرخه معيشتي اقشار كم درآمد و محروم به كار گيرند.
15 بهمن 1391 را می توان بعنوان روزی ویژه در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران دانست.
روزی که در آن، حواشی جلسه استیضاح آنقدر از متنش فراتر بود که کم اهمیت ترین آن رأی عدم اعتماد نمایندگان مجلس به وزیر کار، تعاون و راه اجتماعی بشمار می رفت!
نکته جالب توجه و البته تشنج آفرین این جلسه را می توان در پخش صوت و فیلم که از طرف رئیس جمهور پخش شد، جستجو کرد!
اما تنها با گذشت چند ساعاتی از پایان جلسه استیضاح، پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری با گزینش بخشی از اظهارات احمدی نژاد، مشروح سخنان وی را منتشر نمود.
در این مطلب که با عنوان «اگر دولت و مجلس در یک راستا باشند، سرعت پیشرفت و بازدهی بالا می رود» انتشار یافته، تمامی سخنان رئیس جمهور به جز بخش اصلی آن که همان ماجرای پخش فیلم باشد، انعکاس یافته است که این در نوع خود اقدامی عجیب و تعجب برانگیز بنظر می رسد!
نکته قابل تأمل در اقدام تعجب برانگیز سایت ریاست جمهوری به منظور عدم انتشار سخنان رئیس متبوعشان از دو منظر قابل تحلیل است.
اول آنکه شاید به دلیل حفظ وحدت و جلوگیری از تفرقه افکنی در میان قوا این سانسور صورت گرفته است.
اما نکته دوم که احتمال واقعیتش افزون تر است، آنست که به علت سخنان مسأله دار رئیس جمهور و اظهارات خلاف واقع ایشان، این خودسانسوری صورت پذیرفته است!
به هر حال آنچه مسلم است انتشار گزینشی اظهارات جنجالی و احساسی رئیس دولت در پایگاه رسمی ریاست جمهوری را باید به فال نیک گرفت . سانسور سخنان رئیس جمهور از سوی گردانندگان president.ir حاوی این پیام است که شاید هنوز افرادی که مخالف تفرقه و جنجال و سوء استفاده از احساسات مردم هستند در نهاد ریاست جمهوری مشغول به کارند .
لازم به یادآوری است حذف بخشی از سخنرانی احمدی نژاد در جلسه ای رسمی که از سوی صدای جمهوری اسلامی پخش زنده شده توسط سایت رسمی دفتر رئیس جمهور ، پیش از این بی سابقه بوده است .
چه کسی است که نداند جمهوری اسلامی ایران به واسطه ایستادگی بر منطق اسلام که هویت آن دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است، حالا 33سال از عمر آن می گذرد و در این مدت با تمام توانش در برابر زورگویان عالم ایستاده است و با الگوگیری از شعار "هیهات من الذله" زیر بار ظلم نرفته است و در هر کجای جهان مظلومی مورد هجوم قرار گرفته ما به حمایت از او در برابر دشمنانش ایستاده ایم.
تردیدی نداریم که ایستادن در صراط حق هزینه هایی دارد و اگر کسی بخواهد به ارزشی دست پیدا کند ولی بهایی را برای آن نپردازد، همگان به او خواهند گفت زهی خیال باطل .
اما اگر با در نظر داشتن قیام عاشورا که نماد نهضت مقابله با ظالمان است بنگریم، پی خواهیم برد که حسین ابن علی (ع) بعنوان پیشوای آن نهضت در غربالی که انجام داد تنها 72 یار باوفا برای او ماندند و توانست با همان یاران اندک شمار ولی دریا دل، واقعه ای را در تاریخ ثبت کند که نقل آن در هر عصری مایه هراس ظالمان و امید مظلومان است......
ادامه مطلب....
ظاهرا سریال ترسناک "بگم بگم" به قسمتهای پایانی خود رسیده است .
اوج هیجان در قسمتهای آخر این مجموعه که کارگردانی آنرا محمود احمدی نژاد برعهده داشته و تهیه کنندگی اش توسط اطرافیان وی صورت گرفته برای ملت ایران به نمایش در آمده است .
پرده اول این سریال در 13 خرداد 1388 و در لوکیشن سازمان صدا و سیما استودیوی مناظرات انتخاباتی کلید خورد . نقش اول بر عهده محمود احمدی نژاد بوده و وی با ارائه مدارک و اسنادی در مقابل چشم میلیون ها بیننده اعلام کرد که قصد دارد افشاگری کند . از فرزندان هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری سخن به میان آورد و تصویر مدارک تحصیلی زهرا رهنورد را برای ثانیه هایی کوتاه به نمایش در آورد و بگم بگم های معروف خود را در اواسط مناظره با رقیبش کلید زد .
اما قسمتهای میانی این سریال نیز همچون دیگر سریال های تولید شده در داخل فراز و نشیب های متعددی داشت . در واقع افرادی که برخی قسمتهای آنرا ندیده اند چیزی را از دست ندادند چرا که خط قرمز تعیین کردن و بگم بگم های معروف می رفت که به روندی تکراری در اکثر قسمتهای سریال تبدیل شود تا اینکه روز یکشنبه 15 بهمن 1391 و در جلسه استیضاح یکی از وزرای دولت دهم ، سناریوی این فیلم وارد مرحله تازه ای شد .
دکتر محمود احمدی نژاد -همان نویسنده و کارگردان مجموعه بگم بگم - اینبار نه در رسانه ملی و نه در نشست خبری و یا حاشیه افتتاح پروژه هایش بلکه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بگم بگم جدیدی را به راه انداخت اما غافل از اینکه طرف دیگر ماجرا نه میرحسین موسوی است و نه هاشمی رفسنجانی .
درست در لحظاتی که این سناریو به اوج خود رسیده بود رئیس جمهور خطاب به نمایندگان از در دست داشتن فیلمی سخن به میان می اورد که پشت پرده اختلاف ها و درگیری ها می داند و خانواده لاریجانی را یک طرف ماجرا قرار می دهد اما نمایندگان مردم در مجلس و در راس آنها علی لاریجانی در ژستی غیرقابل پیش بینی از احمدی نژاد می خواهند تا فیلم خود را از طریق مانیتورهای مجلس به نمایش عمومی در بیاورد و یک بار برای همیشه ماجرای بگم بگم های بلا تکلیف را شفاف کند .
فیلم به نمایش در می آید و به تبع آن واکنش های تند و متعددی از سوی حاضران در مجلس نشان داده می شود اما این پایان ماجرا نیست .
ظاهرا پس از آنکه لاریجانی به مقام دفاع از خود بر آمده و با الفاظی اختصاصی رئیس جمهور را به دلیل زیر پا گذاشتن شئونات اخلاقی و تهدیدهایش خطاب قرار می دهد ماجرا منجر به خروج قهر آمیز احمدی نژاد از مجلس منجر شده و از گوشه و کنار شنیده می شود قرار است فیلمهای جدیدی از برخی فسادهای پشت پرده توسط وی به نمایش در بیاید .
اما نکته ای که باید آنرا به فال نیک گرفت تغییر فیلنامه این سریال در بخش های پایانی آن است . جایی که احمدی نژاد و اطرافیانش تصور می کردند می توانند با "بگم بگم" های همیشگی خود اذهان عمومی را مشوش کرده و سران را در خوف رجا قرار دهند، اقدام غیر قابل پیش بینی لاریجانی و همراهی نمایندگان مردم، محتوای سریال تغییر کرده و از "بگم بگم" به "بگو بگو" تغییر پیدا کرد .
اینک باید در ماه های پایانی دولت دهم که به سرازیری انتخابات ریاست جمهوری می رسد منتظر ماند و به تماشا نشست که آیا مردم نویسندگی و اجرای احمدی نژاد برای بگم بگم ها را می پسندند، یا تقابل و ایستادگی دیگر مسئولین برای بگو بگو ها را ؟
اگر شعارها، دیوار نوشتهها و پلاكاردهای مردم ایران در دوره انقلاب تجزیه و تحلیل شود، این ادعا را ثابت میكند كه فساد دربار پهلوی یكی از عوامل اعتراض آشتیناپذیر مردم ایران بود.
یكی از عوامل بروز نارضایتی شدید از رژیم شاه، فساد بیحد و حصر دربار بود. فساد اخلاقی، تكبر و تفرعن، فساد جنسی، فساد مالی و فساد دینی تمام تار و پود دربار را درنوردیده بود. فساد با ظهور رژیم پهلوی در دربار همزاد بود، ولی در پایان عمر رژیم، به صورت یك فرهنگ حاكم درآمده بود.
در ابتدا رژیم سعی میكرد فساد دربار را به دلایل فرهنگی مردم مخفی نگه دارد و همین امر موجب شد تا خاندان سلطنت خود را از مردم پنهان و كمكم رابطه باریك خود را با مردم قطع كنند و دربار به یك اشرافیت و طبقهای تبدیل شود كه هیچ چیز بین آنان و مردم را پیوند نزند.
به ادامه مطلب بروید مطالب جالب خواهد بود...............
به گزارش سرویس وبلاگ صراط، انعکاس در آخرین به روز رسانی خود نوشت:
اگر یادتان باشد وقتی ایران توانست پهپاد RQ170 را در داخل ایران به سلامت به زمین بنشاند .از این طرفی ها گرفته تا آن طرفی ها این اتفاق را از دید خود یک طور تفسیر میکردند.فراموش نمی کنم حتی بعضی از خودی ها هم تحلیل های عجیب و غریبی می کردند.
به طور مثال می گفتند این پهپاد را آمریکا تعمدا فرستاده که بیافتد دست سپاه ! چرا که روی این پهپاد امکانات جاسوسی تعبیه شده تا وقتی سپاه پاسداران این پهپاد را به داخل تاسیسات خود برد از آنجا اطلاعاتی را برای آنان ارسال کندیا بعضی ها می گفتند ایران توانایی و تکنولوژی چنین کاری را ندارد و اشتباه آمریکایی ها بوده که این پهپاد دست ایرانی ها افتاد .و اصلا بدرد ایران نمی خورد و باید طبق درخواست اوباما آن را به آمریکا برگردانیم.
لفظ «وحدت» تداعی گر قائل بودن تشریک مساعی در شئون مختلف است. وحدت و یکپارچگی از جمله واژه هایی است که در منظر کلی، مطلوب به نظر می رسند اما هیچگاه اتفاقات آنگونه که ما انتظار داریم به نتیجه مورد نظر، منتهی نخواهند شد.
در همین رابطه خداوند سبحان در مصحف شریف می فرمایند: «و اگر پروردگار تو میخواست، تمام کسانی که روی زمین هستند، همگی ایمان میآوردند» (سوره یونس / آیه 99)
برداشت برآمده از این آیه آن است که با وجود توصیه مؤکد قرآن کریم بر اتفاق و همدلی، نمی توان منکر اختلافات بود و وحدتی اجباری ایجاد نمود.
آغاز دهه مبارک فجر و گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن اسلامی در 12 بهمن، ما را برآن داشت تا جهت بازخوانی تاریخ و مروری دوباره برآنچه که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به عنوان آرمان انقلاب برآن تاکید داشتند، بپردازیم. به همین جهت، متن کامل سخنرانی تاریخی آن پیر فرزانه را جهت مطالعه دوباره اقشار مختلف منتشر می نماییم. متنی که البته طی سالهای اخیر عده ای سخنان کذب مدنظر خود را به آن نسبت داده بودند:
بسم الله الرحمن الرحیم ما در این مدت مصیبت ها دیده ایم، مصیبت های بسیار بزرگ و بعضی پیروزها حاصل شد که البته آن هم بزرگ بوده، مصیبت های زن های جوان مرده، مردهای اولاد از دست داده، طفل های پدر از دست داده. من وقتی چشمم به بعضی از اینها که اولاد خودشان را از دست داده اند می افتد، سنگینی در دوشم پیدا می شود که نمی توانم تاب بیاورم. من نمی توانم از عهده این خسارات که بر ملت ما وارد شده است برآیم، من نمی توانم تشکر از این ملت بکنم که همه چیز خودش را در راه خدا داد، خدای تبارک و تعالی باید به آنها اجر عنایت فرماید.
رییس جمهور سابق با اشاره به وضعیت اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفته: (حسن) روحانی فقط خودش را قبول دارد و اقبالی به او نیست.
رییس بنیاد باران همچنین در مورد محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات اظهار داشته که عارف هم مدیریتش ضعیف است و مواضعش.
وی تاکید کرده که عارف نمی تواند اصلاح طلبان را از بن بست خارج کند.
خاتمی در عین حال به حالت شوخی از مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری به عنوان کاندیدای مطلوب نام برده و گفته: همین کواکبیان به درد ما می خورد.
این مواضع سید محمد خاتمی در حالی است که تازه ترین خبرها حاکی از این است که کاندیدای جدید و مورد نظر خاتمی "محقق داماد" است شوهرخواهر خود اوست.
گفته می شود، از محقق داماد به عنوان خاتمی شماره 2 و فردی که بیشترین شباهت ظاهری و رفتاری را به خاتمی دارد یاد می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این ادعا که گفته شده است درجلسه برخی از نمایندگان دولت و مجلس با حضور رییس قوه مقننه و در حضور رهبر انقلاب ، معظم له بر اجرای هر چه سریع تر فاز دوم هدفمندی یارانه ها تاکید کرده اند، گفت: خیر، ما چنین چیزی را تایید نمی کنیم.
به گزارش پایگاه خبری صراط، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در بازگشت از کشور سودان در جمع خبرنگاران در خصوص ابلاغ قانون منع ادغام وزارتخانه ها و رفتار مجلس در روزهای آینده در این خصوص گفت: دولت تا تاریخ معینی فرصت دارد تا برای وزارتخانه مربوطه وزیر و یا سرپرست معرفی کند و معاونت نظارت مجلس در این خصوص وارد عمل شده است ، چرا که دولت حق تصرف در این وزارتخانه را ندارد و حضور آنها بیش از مهلت تعیین شده خلاف قانون است.
رئیس مجلس شورای اسلامی هم چنین تصریح کرد: بر این مبنا معاونت نظارت وارد عمل شده و نامه های لازم در این خصوص ارسال و مسئله در حال پیگیری است و دولت باید تا مهلت تعیین شده به وظیفه قانونی خود عمل کند.
... در بحبوحهي جنگ جمل، مولاي متقيان، به زبير فرمودند: «آيا به خاطر نداري كه رسول خدا فرمودند: روزي فراخواهد رسيد كه تو در توطئهي قتل پسر عمّ من مشاركت خواهي كرد و تو در پاسخ به خداي سبحان قسم خوردي كه هرگز چنين نخواهي كرد؟» زبير عرض كرد:آري به خاطر دارم. امام علي(ع) فرمودند: پس چرا دست از قتال با ما برنميداري؟ زبير كه با به خاطر آوردن اين خاطره سخت به ترديد افتاده بود و اي بسا قصد ترك معركه داشت، به ناگاه با فرزند خبيثش؛ عبدالله كه بيترديد از منافقان بود مواجه گشت. عبدالله كه ترديد پدر را يافته بود به او گفت: «اي زبير! قسمت را بشكن و به كفارهاش غلامت را آزاد كن!» ...