یک سایت دولتی با انتشار مطلبی از شخصی به نام اکبر جباری، فهم مشایی را از رابطه بین اسلام و ایران فهم برتر و صحیح دانست و سایر تفکرات در باب این موضوع از جمله نظرات شهید مطهری را اشتباه خواند.
به گزارش صراط، جباری فارغ التحصیل دانشگاه میسور هند که سایت دولتی شبکه ایران از او به عنوان" پژوهشگر ایرانی حوزه فلسفه، ادبیات و علوم سیاسی ،استاد فلسفه و داماد مرحوم علامه دوانی"نام برده است، در نوشته ایی با اشاره به موضوع سنجش نسبت اسلام و ایران نوشت:
اجمالاً سه موضعگیری در این بحث وجود دارد که هریک نمایندگان خود را دارد.
1. موضع روشنفکران لائیک
2. موضع روحانیت متحجر
3. موضع روحانیت میانه رو(شهید مطهری)
تحلیلگر مسایل امنیت ملی در دانشگاه استنفورد آمریکا با نگارش مقاله ایی با اشاره به تحریمهای غرب و افزایش فشار علیه جمهوری اسلامی طی سال گذشته اظهار داشت:(آیت الله) خامنه ای در مقابل این فشارها تسلیم نخواهد شد.
به گزارش صراط به نقل از پایگاه خبری المجله، آرامش تحلیلگر ایرانی تبار دانشگاه استنفورد افزود:کوتاه آمدن احتمالی (آیت الله) خامنه ای در برابر فشارها، موقتی خواهد بود.
وی اضافه کرد:رهبر عالی ایران مصمم است تا جایی که می تواند از غرب امتیاز گرفته و در مقابل امتیاز اندکی به غرب واگذار کند.
آرامش ادامه داد:اینک این وظیفه ماست که با وارد ساختن فشار به او و ایستادگی بر این موضع که چیزی به جز همکاری کامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی جامعه جهانی را راضی نخواهد کرد، او را به پذیرش معامله هسته ایی با آمریکا و نوشیدن جام زهر وادار سازیم.
گفتنی است مایکل مان سخنگوی کاترین اشتون در پاسخ به سوال خبرنگاران ایرانی حاضر در نشست آلماتی 2 مبنی بر اینکه «شما از اجماع جهانی در نگرانی از برنامه هسته ای ایران سخن می گویید، اما دو سوم اعضای سازمان ملل شامل کشورهای عضو جنبش عدم تعهد حامی برنامه هسته ای ایران هستند، را نادیده می گیرد»، گفت: منظور من اروپاست!
شاخه خارجی سازمان منحله موسوم به مجاهدین انقلاب اسلامی در بیانیه ای ضمن پیگیری پروژه بزرگنمایی مشایی به منظور تسهیل زمینه برای ورود فتنه گران به انتخابات، شانس وی را برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری قابل توجه ارزیابی کرد.
به گزارش سرویس سیاسی صراط با نزدیک شدن به زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری القا انگاره "پیروزی مشایی در صورت نبود خاتمی" با شدت هرچه بیشتر در دستورکار حامیان جریان فتنه قرار گرفته است.
کلمه و دیگر سایت های اپوزیسیون، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، معترضان به انتخابات ریاست جمهوری پیشین این کشور را 'وفاداران به نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی' توصیف کرد.
به گزارش این سایت ها به نقل از سایت رسمی دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی، او در سخنانی به مناسب سالگرد رفراندوم جمهوری اسلامی، گفته است: 'معترضان یا منتقدان به نتایج انتخابات که به خیابانها آمدند، اکثریتشان به جمهوری اسلامی و قانون اساسی وفادار هستند. یک گروه هایی هم می آیند و شعارها و خواسته های دیگری دارند.'
میانگین میزان مشارکت مردم در انتخاب ۶ رییس جمهور : ۷۴% از میان واجدین شرایط
محبوب ترین رییس جمهور بر اساس میزان اختصاص آرا از مجموع آراء :
آیت الله سید علی خامنه ای با اختصاص ۹۱% آراء از مجموع ۹۵%
بر اساس میزان آراء تخصیص گرفته از مجموع آرا مأخوذه :
آیت الله سید علی خامنه ای در رده ی اول قرار دارد .
محمد علی رجائی و اکبر هاشمی در رده دوم
محمد خاتمی در رده سوم
سید ابوالحسن بنی صدر در رده ی چهارم
محمود احمدی نژاد در رده ی پنجم
بیشترین میزان رأی مربوط به محمود احمدی نژاد با کسب میانگین ۲۱ میلیون رأی
کمترین میزان رأی مربوط به سید ابوالحسن بنی صدر با کسب میانگین۱۱میلیون رأی
رده ی اول میزان مشارکت مردم : ۹۵% و در زمان ریاست جمهوری آیت الله سید علی خامنه ای
رده ی دوم میزان مشارکت مردم : ۸۶% و در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد
رده ی سوم میزان مشارکت مردم : ۸۱% و در زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی
کمترین میزان مشارکت مردم : ۵۱% و در زمان ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی
توجه ۱: آمارها با خطای ۳ درصد و بر اساس اطلاعات موجود در پایگاه های خبری ایسنا ، ایرنا ، همشهری آنلاین ، فرارو ، ویکی پدیا و رجانیوز استخراج گردیده است .
توجه ۲ : رییس جمهوری هایی که دو دوره سکان ریاست جمهوری را به عهده داشته اند به طور میانگین دو دوره محاسبه شده است .
وَ قَضَیْنا إِلی بَنِی إِسْرائِیلَ فِی الْکِتابِ لَتُفْسِدُنَّ فِی الْأَرْضِ مَرَّتَیْنِ
خداوند ابتدا درباره ی شکست سنگین یهودیان پس از فساد اول سخن می گوید. آنگاه از پیروزی آنها پس از شکست خبر میدهد. اما فساد دوم که همراه با نابودی کامل آنها در سرزمین فلسطین است:
" هنگامی که این وعده دوم فرا میرسد گروهی جنگجو و پیکارگر بر شما چیره میشوند، آن چنان بلائی به سرتان میآورند که آثار غم و اندوه از صورتهای شما میبارد (فَإِذا جاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِیَسُوؤُا وُجُوهَکُمْ).
آنها حتی بزرگ معبدتان بیت المقدس را از دست شما میگیرند" و در آن داخل میشوند همانگونه که بار اول داخل شدند" (وَ لِیَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ کَما دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ).
آنها به این هم قناعت نمیکنند، "تمام بلاد و سرزمینهایی را که اشغال کرده اند درهم می کوبند و با خاک یکسان می کنند"(وَ لِیُتَبِّرُوا ما عَلَوْا تَتْبِیراً).
حالا بار دیگر جمله ی رهبری را مرور کنید...
"گاهی سردمداران رژيم صهيونيستی، ما را تهديد هم ميكنند؛ تهديد به حملهی نظامی ميكنند؛ اما بهنظرم خودشان هم ميدانند، و اگر نميدانند، بدانند كه اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تلآويو» و «حيفا» را با خاك يكسان خواهد كرد."(اول فروردین ۹۲)
پس انشالله صورت میگیرد ...
سفره های عید، هرساله پذیرای یک مهمان همیشگی هستند. شاید بتوان گفت کسی که این مهمان را از این سفره بیرون کند، شهامت بسیاری دارد! این مهمان کسی نیست جز تلویزیون!!!
برنامه های عید، هر ساله از چند ماه قبل، گروه های تولیدی را به تکاپو می اندازد تا این سفره را هرچه بیش از پیش گرم تر کنند، اما طبق آنچه تقریباً هر ساله رخ می دهد، این گرم تر شدن، بعضاً موجب گرم تر شدن آتش جهنم برای مسئولان و تولیدکنندگان می گردد!!!
متأسفانه هر ساله یکی از اجزاء لاینفک برنامه های تلویزیون، فیلم های سینمایی روز هالیوودی است که تازگی ها با شگردهایی که دوستان واحد سانسور یاد گرفته اند، با کمترین سانسور ممکن پخش می گردد، غافل از اینکه این دوستان به هیچ وجه توجه نمی کنند که رخنه شهوت در این فیلم ها منحصر در صحناتی که سانسور می گردند نیست، بلکه زمینه های شهوت، خشونت و ترس، تماماً در لایه لایه های این فیلم ها نهفته است و حتی در صورت سانسور صحنات غیر اخلاقی یا لباس پوشاندن به بازیگران فاحشه هالیوودی، این اثرات سوء اخلاقی رفع نخواهند شد.
نکته اصلی در این زمینه این است که آسیب این مقوله به سبک زندگی، همان طور که در برنامه های تحلیلی صدا وسیما مورد اشاره قرار می گیرد (اما به گوش مسئولان پخش نمی رود!) در کمترین مقیاس، تولید ایدئولوژی های مستتر در فیلم، در ذهن مخاطب است که اگر اندکی ضعف ایمانی در مخاطب وجود داشته ابشد، این آسیب موجب تقویت آن خواهد شد.
شاید قدیم ترها وقتی بازی فوتبال ایران-کره جنوبی برگزار می شد، عده ای از خود می پرسیدند که مگر کره ای به نام شمالی هم وجود دارد؟ این کشور که تا سالیان پیش شاید اصلاً اسمش به گوش کسی هم نرسیده بود، اما امروز به یکی از خبرسازترین کشورها در عرصه بین المللی تبدیل شده است.
کره شمالی که بعد از ساخت سلاح هسته ای، گویا برای آمریکا خار در چشم شده است، چندی پیش با تهدید امریکا به جنگ هسته ای، در آتش شعله ور تنش میان خود و آمریکا بیشتر دمید. برای آمریکا این تحقیر بس که کشوری به شدت عقب مانده مثل کره شمالی هم جرئت تهدید فی البداهه را به خود می دهد. البته خوی استکباری هر دو طرف گویای وقوع «جنگ سگ»هاست.
در عقب ماندگی کره شمالی این تصویر ماهواره ای که نور چراغ های دو کشور کره شمالی و کره جنوبی در شب را با هم مقایسه می کند بس است.
روسياهي خانم وزير خارجه به شهادت آقاي سخنگو
سخنگوي وزارت خارجه آمريكا ادعا كرد: ما دنبال به زانو درآوردن ايران نيستيم.آلن اير در مصاحبه با دويچه وله گفت: رهبر جمهوري اسلامي ايران سخناني گفته اند در مورد دشمني آمريكا، اينكه مثلا ما مي خواهيم ايران را به زانو درآوريم و ايران خودش را تسليم كند، اين طور نيست.
ما فقط دنبال آن هستيم كه ايران مثل تمام كشورهاي عضو ان پي تي (پيمان نامه منع گسترش سلاح هاي هسته اي) در مورد برنامه هسته اي اش به وظيفه اش عمل كند. يعني پاي حرفش بايستد. ما دنبال تسليم يا تعظيم ايران نيستيم.
اير اضافه كرد: برخي در ايران مي گويند و ادعا مي كنند كه مثلا ما مي خواهيم اراده مان را بر ايران تحميل كنيم، اين طور نيست، اينكه مذاكره نيست. مذاكره همان بده و بستان است و هر دو طرف مواضع خود را دارند، ولي مذاكره معنايش اين است كه تبادل نظر و مصالحه شود. از اين نظر ما آماده ايم با ايران مذاكره كنيم...
بعد از تاسیس جبهه پایداری انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خوشوقت که در سالهای اخیر کمتر وارد کارهای سیاسی مصداقی می شد، تکلیف را در حمایت از این جبهه ولایی و انقلابی دید و ضمن قبول کردن عضویت در شورای فقاهتی این جبهه، آنها را به مقاومت و پایداری در مقابل تخریب ها و بداخلاقی برخی جریانات سیاسی کشور توصیه می کرد.
ارتش کره شمالی در بیانیهای اعلام کرده است که «لحظه انفجار به سرعت در حال نزدیک شدن است.» این بیانیه هشدار میدهد که جنگ با ایالات متحده میتواند امروز یا فردا رخ دهد.
بیانیه ارتش کره شمالی که صبح روز پنجشنبه در خبرگزاری مرکزی این کشور منتشر شده است، ابراز میدارد که نیروهای کرهای اجازه یافتهاند که با هرگونه تجاوزی با «پاتکهای قدرتمند عملی» برخورد کنند.
این هشدار آخرین تحول در سریال رد و بدل کردن تهدید بین کره شمالی و ایالات متحده است که حکایت از بدتر شدن شرایط دارد. هشدار اخیر بالاخص پس از آن صادر شد که پنتاگون اعلام کرد، در منطقه «گوام» در اقیانوسیه یک سیستم پدافند موشکی مستقر میکند.
به نوشته الجزیره، علیرغم این ادبیات تند، تحلیلگران معتقدند که نمیتوان وقوع حمله هستهای از سوی پیونگیانگ را محتمل دانست چرا که کره شمالی میداند چنین جنگی بسیار مخرب و بهمنزله خودکشی است.
این در حالی است که «چاک هیگل»، وزیر دفاع آمریکا ادبیات اخیر کره شمالی را تهدیدی برای ایالات متحده و متحدینش در منطقه اقیانوسیه دانسته است. به گفته هیگل، «برخی اقدامات چند هفته اخیر کره شمالی نشانگر خطری واقعی و واضح است.»
وی مدعی شد که ایالات متحده تمام آنچه را که در توان دارد برای بهبود شرایط انجام میدهد. پنتاگون علاوه بر استقرار سیستم موشکی فوق، پیشتر بمبافکنهای هستهای رادارگریز به منطقه اعزام کرده بود.
رادیوفردا (radiofarda) ارگان رسانه ای سازمان سیا، گزارش داد: «"پاتريک کلاوسن" مدير بخش پژوهش انستیتو واشنگتن در خاور نزدیک، به "نقش رو به افول نفت در اقتصاد ايران" پرداخته و نوشته که اين تحول تازه، تلاش های غرب برای إعمال فشار به ايران از طريق کاستن از درآمدهای نفتی را کمرنگ می کند.»
وی نوشته است: «اگرچه رهبران ايران از مدت ها پيش در پی گذار آرام به يک اقتصاد غيرنفتی بوده اند و کوشيده اند تا از اتکا به درآمدهای ناشی از نفت بکاهند، ولی درعمل، گام های چندان مهمی در اين راه برنداشته اند. اکنون تحريم های غرب، ظاهرا آنان را وادار به اقدامی اساسی در اين راه کرده است.»
این منبع ادامه داد: «آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در پيام نوروزی خود با اشاره به تحريم ها گفت: عيب اساسی که اقتصاد ما از آن رنج می برد، اين است که متکی به نفت است؛ ولی ما می توانيم هر تهديدی را به يک فرصت تبديل کنيم.»
دانشمندان ايراني مقيم خارج موفق شدند کيمياگري ميکروبي کنند، رايانهاي به اندازه يک دکمه بسازند و از شير گاو پادتن ايدز توليد کنند.
توليد طلا از باکتري
دانشمند ايراني دانشگاه دولتي ميشيگان موفق به استفاده از نوعي باکتري براي توليد طلاي جامد شد.
کاظم کاشفي باکتري اي کشف کرد که توانايي مقاومت در برابر مواد سمي دارد و ميتواند طلاي 24 قيراط توليد کند. محققان به تقليد فرايندي که به اعتقاد آنها در طبيعت روي ميدهد، اين باکتري را با ميزان زيادي کلريد طلا تغذيه کردند. در يک هفته اين باکتري اين ماده سمي را به تکهاي از طلا تبديل کرد.
اين استاديار ميکروبيولوژي و ژنتيک مولکولي دراين باره گفت: کيمياگري ميکروبي کاري است که ما انجام داديم يعني توليد طلاي ارزشمند از چيزي که هيچ ارزشي ندارد....
دمای کره زمین در حال افزایش است، سطح آب دریاها در حال بالا آمدن است و مکان های زیادی به زودی زیر آب ناپدید خواهند شد. لیست این مکان ها بسیار طولانی است، ولی ما ۱۰ مورد از آنها را انتخاب کردیم تا به اطلاع شما عزیزان برسانیم.
چرا از کره زمین مراقبت نمی کنیم؟ مگر روی همین زمین زندگی نمی کنیم؟
دمای کره زمین در حال افزایش است، سطح آب دریاها در حال بالا آمدن است و مکان های زیادی به زودی زیر آب ناپدید خواهند شد. لیست این مکان ها بسیار طولانی است، ولی ما ۱۰ مورد از آنها را انتخاب کردیم تا به اطلاع شما عزیزان برسانیم.
«آيا شوراي نگهبان صلاحيت كسي را كه با حكم رهبر عالي ايران فاقد شايستگي معاونت رئيس جمهور اعلام شد، تأييد مي كند؟ هرگز!»
روزنامه آلماني هندلزبلات ضمن انتشار اين تحليل نوشت: احمدي نژاد مي خواهد مشاورش اسفنديار رحيم مشايي را هر طور كه شده به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري در ژوئن از مانع شوراي نگهبان رد كند.مشايي از مدتها پيش مشاور نزديك احمدي نژاد است و دخترش با پسر رئيس جمهور ازدواج كرده است. احمدي نژاد براي اينكه مشايي را در فهرست نامزدهاي رياست جمهوري بياورد بايد به چيزي برسد كه تاكنون نتوانسته است؛ پيروز شدن در رويارويي با حافظان جمهوري اسلامي.
روزنامه "Times of India" در این خصوص این گونه می نویسد که در چند سال اخیر اعراب و شیخ نشینهای ثروتمند حاشیه خلیج فارس، با استفاده از ثروت و دارایی کلان خود، به منظور ارضای غرایز جنسی خود، به سمت کشورهای جنوب و جنوب شرق آسیا از جمله هند، مالزی و اندونزی روی آورده اند. مسئله جالب توجه این است که علیرغم وجود مکانهای مختلف فساد در کشورهای عربی، به ویژه امارات، شیخ نشین ها با صرف پولهای کلان به اغفال دختران و زنان ساده لوح پرداخته و از آنها برای رسیدن به امیال کثیف خود استفاده کنند.
انگار برخی نزدیکان آقای هاشمی رفسنجانی برای پیروزی در انتخاباتها دست به کارهایی می زنند که اکثریت مردم ایران نه تنها نسبت به آن تمایل و علاقه نشان نمی دهند بلکه همواره از این صنف آدمها و رفتارهایشان اعلام انزجاز می کنند.
ستادهای تبلیغاتی و انتخاباتی هاشمی رفسنجانی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 84 ضمن تلاش برای ارائه تصویری خشن و متحجر از دکتر احمدی نژاد، از دختران و جوانان بزک کرده و بعضا منحرف برای جلب آراء قشر خاصی از جامعه تلاش نمود اما این رفتارهای آنان جواب عکس داد و مردم با مشاهده این صحنه ها با رای قاطع خود به رقیب آقای هاشمی، تاریخ مصرف این خاندان را پایان رسیده اعلام نمودند.
اظهارات کوتاه و جنجالی اخیر محمدباقر قالیباف درباره دعوت از لاریجانی برای ائتلاف و پاسخ وی را در دو بخش می توان تقسیم کرد. بخش اول پیرامون اصل گفتگو و دیدار و دعوت وی از لاریجانی می باشد و بخش دوم آن مربوط به پاسخ و نظر لاریجانی درباره کاندیداتوری شان می باشد. به قطع قالیباف در بخش دوم اظهاراتش هیچ مطلب کذب و دروغی مرتکب نشده است اما درباره بخش اول اظهارات وی هیچ سند و شواهدی برای اثبات اظهارت آقای شهردار یا رئیس مجلس یافت نشده است.
محمد باقر قالیباف سه شنبه شب در مسجدالعلی مشهد در جمع تعدادی از فعالان سیاسی این شهر با اشاره به ملاقاتی که با لاریجانی، ریاست قوه مقننه داشته است بیان کرد: بنده خودم با لاریجانی گفتگو کردم تا در ائتلاف ما حضور داشته باشد که وی گفت: قصد حضور در انتخابات را ندارد و تصمیمی در این زمینه نگرفته است.
این سخنان محمدباقر قالیباف کافی بود تا موجی از تائید و تکذیب ها از سوی برخی رسانه ها و حامیان رئیس مجلس براه بیفتد و بار دیگر همچون ایام انتخابات مجلس نهم، لاریجانی و حامیانش ضرورتی برای وحدت با برخی جریانات را احساس نکند و تلویحا از عدم تمایل خود به ائتلاف ها سخن براند.
اسفنديار رحيم مشايي ، چهره ي خبر ساز و پر حاشيه ي دولت اخيرا مصاحبه اي اختصاصي با ايرنا داشته است كه راديوفردا با توجه به محتواي آن گفت و گو مدعي شد كه وي در حال زمينه چيني براي حضور در انتخابات رياست جمهوري پيش رو است .
راديوفردا كه اشاره اي كنايه وار به انتساب برخي اطرافيان رييس جمهور به جريان انحرافي هم داشت آغاز اين حركت انتخاباتي را سخنان نوروزي رييس جمهور و تاكيد زياد بر كلمه ي " بهار " كه يادآور شعار انتخاباتي " زنده باد بهار " است دانست و گفت كه تاكيد زياد احمدي نژاد بر واژه ي بهار از سوي محمد رضا باهنر ، نايب رييس مجلس كه خود هم كانديداي انتخايات است مورد اعتراض واقع شده است !
اما بخش اصلي تحليل راديوفردا مربوط به آن بخش از گفته هاي مشايي بود كه دولت احمدي نژاد را در تبعيت از رهبري بهترين دولت تاريخ بعد از انقلاب دانسته بود .
به طوريكه راديوفردا ضمن آنكه مدعي شد احمدي نژاد و اطرافيانش بار ها زاويه ي خود با رهبري و نهاد هاي وابسته همچون سپاه را نشان داده اند ، اين سخن مشايي را حربه اي براي تاييد صلاحيت از سوي شوراي نگهبان دانست و گفت مشايي با اين ادعاي ولايت مداري براي فرار از رد صلاحيت شوراي نگهبان برنامه ريزي كرده است !
گفتنيست راديوفردا تا كنون از فرد خاصي براي حضور در انتخابات رياست جمهوري حمايت آشكار نكرده ولي حمايت هاي خود از اصلاح طلبان را به طور كلي و البته حمايت هاي خاصه ي خود از موسوي و كروبي و نيز همه ي گروه هاي اپوزيسيون خارج نشين كه مدعي تحريم انتخابات هستند را ادامه مي دهد و تا كنون هم چنديدن بار به طور آشكار و يا تلويحي مردم را به عدم مشاركت در انتخابات دعوت كرده است .
آیا سید محمد خاتمی برای چندمین بار در عمر سیاسیاش برای پذیرش کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آماده میشود؟ جمعی از هوادارانش از او دعوت کردهاند تا در انتخابات اعلام کاندیداتوری کند و برخی دیگر حتی شعار انتخاباتیاش را نیز از هم اکنون مشخص کردهاند، صفحه فیس بوک منتسب به او نیز اخیراً به شدت فعال شده و گزیده سخنان رییس جمهور سابق را با آب و تاب فراوان برای تهییج دوباره هواداران دیروز به اشتراک میگذارد، با این همه اما هنوز جای این سوال باقی است که نظر غالب بدنه جریان اصلاحطلبی، امروز تا چه اندازه متاثر از میراث 8 سال ریاست جمهوری سید محمد خاتمی است.
16 سال پس از دوم خرداد 1376 اصلاح طلبان بار دیگر برای کاندیداتوری سید محمد خاتمی متحد میشوند شورای هماهنگی جبهه اصلاحات متشکل از مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، حزب کارگزاران سازندگی ایران، انجمن اسلامی معلمان، مجمع نیروهای خط امام، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها، انجمن اسلامی جامعه پزشکان، حزب اراده ملت ایران، انجمن روزنامهنگاران زن ایران، حزب اسلامی کار، مجمع دانشآموختگان ایران اسلامی، انجمن اسلامی مهندسان، مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی، حزب مردمسالاری، حزب همبستگی ایران، حزب خانه کارگر، حزب جوانان ایران اسلامی، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی و نیز بسیاری از شخصیتهای سیاسی از سید محمد خاتمی دعوت کردهاند تا باردیگر رهبری اصلاحات را با هدف پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری خرداد 92 بر عهده بگیرد انتخاباتی که به گفته علی اکبر ولایتی میتواند مهمترین موضوع در تاریخ ایران باشد.
رفتارهای سلبی از جمله سانسور و فیلترینگ بعنوان یک اصل لازم و اجتناب ناپذیر برای کنترل و حفظ فرهنگ و امنیت کشورها، همیشه با افراط و تفریط های روبرو بوده است و به تبع آن مخالفان و موافقانش نیز بسیار می باشند و هر کدام برای خود دلیلی ارائه می دهند.
مسئولین رفتارهای سلبی در جوامع بشری برای خود دلایلی دارند که اگر مصلحت را کنار بزنند و همه آن موارد را شفاف برای ملتهایشان بگویند، شاید بسیاری از مخالفان سانسور و فیلتریگ به جمع آنان بپیوندند و در مقابل مخالفان این امر نیز برای خود ادله ای دارند. نکته قابل توجه در این میان اینکه عموم موافقان و مخالفان به اصل رفتارهای سلبی اعتقاد داشته و آنرا را همچون همه قوانین سلبی در جوامع حقیقی و مجازی همچون در رانندگی و ... لازم و ضروری و به نفع امنیت و ارامش مردم و جوامع می دانند اما زمانی که وارد مصادیق و نحوه اجرای قوانین می شویم، اختلافات سر باز می کند و هر کدام حرف خودشان را می زنند و در برخی موارد افراط و تفریط های هم صورت می گیرد.
یک مقام وزارت خارجه آمریکا با درخواست از اتحادیه اروپا برای یافتن سریع راهی که به قضات اروپایی مجوز بررسی اسناد اطلاعاتی محرمانه بدهد، گفت: دولت آمریکا نگران است که ایران با دادخواهی در دادگاههای اروپایی بتواند تحریمهای علیه خود را تضعیف کند.
دادگاه عمومی اروپا در ماه ژانویه به دولتهای اروپایی اعلام کرد داراییهای بانک ملت و بانک صادرات ایران را از توقیف خارج کنند.
بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا و آمریکا، از تحریمهای بانکی ایران به عنوان بخش تعیینکنندهای از تلاشهای خود برای اعمال فشار اقتصادی به تهران یاد میکنند، از اینرو حکم دادگاه اروپایی مبنی اینکه دولتهای اتحادیه اروپا نتوانستهاند شواهد کافی برای اثبات همکاری این بانکها در برنامه هستهای ایران ارائه دهند، اثر تلاشها برای تحریم این کشور را از بین میبرد.
به رغم افزایش حملات سایبری از طرف چین، گروهی از متخصصان امنیت شبکه در آمریکا طی هشداری به ارگانهای دولتی و تجاری آمریکا، حملات سایبری از طرف ایران و کره شمالی را باندازه حملات سایبری چینی ها نگران کننده خواندند.
به گزارش صراط، پایگاه خبری پی سی ورلد در خبری اعلام کرد بر اساس گزارش ارائه شده به مجلس نمایندگان آمریکا طی هفته گذشته، هر چند حملات سایبری از طرف ایران و کره شمالی پیچیدگی حملات سایبری چین و روسیه ندارد، اما بنوبه خود عامل نگرانی است.
بنابر این گزارش، ایران فاقد ظرفیت های تکنیکی چین و روسیه در زمینه حملات سایبری است اما طی ماههای اخیر در حال تلاش برای آزمایش ظرفیت خود و ارتقا آن بوده است.
گزارش پی سی ورلد اضافه کرد:طی ماههای اخیر متخصصان حملات سایبری، منشا اختلال در سیستم برخی بانکهای آمریکایی در اوایل سالجاری میلادی وحمله به شرکت نفت آرامکو عربستان را از طرف هکرهای ایرانی ارزیابی کردند.
این گزارش می افزاید:انگیزه هکرهای روسیه و چین عمدتا دزدی و جاسوسی است، اما انگیزه حملات سایبری ایران با این دو کشور متفاوت است.
یان برمان نایب رییس شورای روابط خارجی امریکا در این خصوص گفت: بنظر می رسد انگیزه ایرانیها از حملات سایبری اقدامی تلافی جویانه علیه آمریکا و اسراییل بخاطر وارد شدن ضربه به برنامه هسته ایی این کشور است.
برمان افزود:حمله ایران در اواسط سال 2012 به شرکت نفت آرامکو عربستان که سبب خسارت به 30 هزار کامپیوتر شد هشداری به آمریکا در مورد افزایش تواناییهای این کشور بود.
گفتنی است هر چند تاکنون اتهامات منابع رسانه ایی غرب در خصوص حملات سایبری ایران تایید نشده است، اما سازمانهای اطلاعاتی غربی رسما استفاده از حملات سایبری را بعنوان یکی از تاکتیکهای خود برای اخلال در برنامه هسته ایی کشور تایید کرده اند که ساخت ویروس استاکس نت و تلاش برای آلوده کردن مراکز هسته ایی کشور با این ویروس یکی از شناخته شده ترین نوع از این حملات طی سالهای گذشته است.
جفری کمپ و جان آلن گی دو تن از مدیران "مرکز مطالعاتی منافع ملی" در آمریکا با انتشار کتابی نسبت به هزینه بالای جنگ با ایران به سیاست گذاران آمریکایی هشدار دادند.
به گزارش سرویس سیاسی صراط، جفری کمپ به همراه جان آلن گی در کتاب یاد شده با نام "جنگ با ایران؛ نتایج سیاسی، نظامی، اقتصادی" که کمی بیش از یک ماه از انتشار آن می گذرد، نتایج درگیری نظامی با ایران را در سه بعد سیاسی، نظامی و اقتصادی را مورد بررسی قرار داده اند.
نویسندگان این کتاب با اشاره به فرضیه حمله آمریکا به مراکز اتمی کشور، گزینه های ایران در پاسخ متقابل به این حمله فرضی و نتایج این جنگ را تجزیه و تحلیل کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در بیاناتشان در اولین روز سال جدید در رواق امام خمینی حرم مطهر رضوی با تبریک سال نو فرمودند که درباره مسائل جاری و مهم کشور سخن خواهند گفت.
ایشان همچنین خاطرنشان کردند که توفیقی در عید نوروز حاصل شده است که در کنار شادیها و زیباییهای طبیعت نوروز، هر ساله فرصتی در چنین روزی به ما دست میدهد که در جمع شما مردم به مسائل کشور و ارزیابی وضع کنونی و نگاه به گذشته و آینده خود بپردازیم.
مقام معظم رهبری تاکید کردند: در این ارزیابی وضع دخل و خرج یک ساله خود در ابعاد کلان ملی با نگاه اجمالی را بررسی و محاسبه میکنیم. این محاسبه ملی کار پراهمیت و ارزشمندی است. آنچه بر ما گذشت را محاسبه میکنیم و در آینده بهره میبریم.
ایشان همچنین با تاکید بر اینکه «ما ملت ایران فقط برای خودمان نیستیم» اظهار کردند: کسان دیگری هستند که کار ما را مورد مطالعه و قضاوت قرار میدهند. ملتها و کسانی هستند که از تجربههای ما استفاده میکنند. برخی دیگر هستند که به مطالعه اوضاع ملت ایران اشتغال دارند و از پیشرفتها و وضعیت ما خرسند میشوند. از پیروزیهای ما خشنود و از تلخکامی ما، تلخکام میشوند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ادامه دادند: کسان دیگری در دنیا هستند که کار ما را زیر ذرهبین دارند و مطالعه میکنند. آنها برعکس از لغزشهای ما خوشحال میشوند و از موفقیتهای ما احساس دلتنگی میکنند. آنها بدخواه ملت ایران هستند. اینها عمدتا کسانی هستند که در طول سالیان متمادی همه چیز کشور در اختیار آنها بوده و بر همه امور کشورمان مسلط بودهاند. انقلاب دست آنها را کوتاه کرده است. آنها با انقلاب و نظام انقلابی ما دشمن هستند.
ایشان تاکید کردند: ما به عملکرد و برنامه گذشته و آیندهمان نگاه میکنیم. باید نگاه واقعبینانه و ارزیابی درست باشد. برخی از مردم ما وقتی به اوضاع کشور نگاه میکنند، فقط ضعفها را میبینند. گرانی، افت تولید برخی از واحدهای تولیدی و فشارهای دشمن را میبینند. فقط مشکلات را مشاهده میکنند. این نگاه، نگاه ناحقی است.
مقام معظم رهبری ادامه دادند: من نگاه متفاوتی دارم. وقتی به اوضاع کشور و ملتمان نگاه میکنم، یک میدان عظیم پرچالش را مشاهده میکنم که ملت ایران در میدان به رغم دشمنیها، سربلند و پیروز ظاهر شده است.
به گزارش ایسنا، رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه «در مجموع تلخیها و تلخکامیهایی وجود دارد» در عین حال خاطرنشان کردند: اما کسانی از قدرتمندان مادی دنیا هستند که تلاش میکنند ملت ایران را فلج کنند و این را به زبان هم میآورند.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: دستاوردهای بزرگ این ملت نشاندهنده ظرفیتها و قدرت و توانایی این ملت بزرگ است. وقتی انسان به این صحنه همآوردی نگاه میکند، مشاهده میکند که یک قهرمان در این میدان پیروز است و آن قهرمان در این صحنه عظیم، ملت ایران است. هر کس این صحنه را به درستی ببیند، به ملت ایران آفرین میگوید، همانطور که صداهای آفرین هوشمندان و نکتهبینان جهان را امروز میشنویم.
ایشان اظهار کردند: تنها نگاه به ضعفها، غلط است. باید دید که مجموعه تلاشها چگونه انجام میشود و به کجا میانجامد. با این نگاه باید به ایران و ایرانی آفرین گفت.
ایشان همچنین یادآور شدند: برخی از پیشرفت ایران ناراحت میشوند و در این زمینه دو کار عمده در برنامه آنهاست؛ اول اینکه تا آنجا که میتوانند مانعتراشی کنند که ملت ایران نتواند رشد کند. با تحریم و مشغول کردن مدیران و جوانان به کارهای درجه دو در راستای مانع شدن عملی میکوشند و اقدام دیگر آنها این است که در تبلیغات خودشان پیشرفتها را انکار کنند. یک شبکه تبلیغاتی عظیم با هزاران رسانه از انواع مختلف در دنیا مشغول است که اثبات کنند در ایران پیشرفتی صورت نمیگیرد و پیروزی ملت را انکار کنند. ضعفها را بزرگ و قوتها را پنهان کنند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به نطق رییسجمهور آمریکا، گفت: رییسجمهوری آمریکا در نطق رسمی خود از مشکلات اقتصادی ایران حرف میزند. مثل اینکه از پیروزیهای خود صحبت میکند و به قوتهای این ملت و پیروزیهای بزرگ آن اشاره نمیکند. همچنان که در 30 سال گذشته اشاره نکرده است.
به گزارش ایسنا، مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود در مشهد مقدس با بیان اینکه «سال 91 یکی از سالهای بسیار پرکار برای دشمنان ما بود» گفت: دشمنان ما گفتند میخواهند ملت ایران را با تحریمها فلج کنند. اگر جمهوری اسلامی سرپا، با نشاط و رو به پیشرفت باشد، آنها در دنیا بیآبرو میشوند؛ لذا باید اگر میتوانند نگذارند و اگر کار از دستشان خارج شد، در تبلیغات طور دیگری منعکس و وانمود کنند.
ایشان خاطرنشان کردند: دشمنان دو کار را انجام دادهاند؛ ممانعت عملی با تهدید، فشار، تحریم و امثال آن و با تلاش تبلیغاتی برای کوچک نشان دادن نقطههای قوت و بزرگ نشان دادن نقطههای ضعف.
ایشان فرمودند: امروز 34 سال است که هرگاه نام دشمن برده میشود، ذهن ملت ایران متوجه دولت آمریکا میشود. خوب است دولتمردان آمریکا توجه کنند و بفهمند که ملت ایران در طول سی و چند سال چیزهایی دیدهاند و مراحلی را گذراندهاند که تا میگویند دشمن، ذهن آنها متوجه آمریکا میشود. برای دولتی که میخواهد در دنیا با آبرو زندگی کند، این مساله قابل توجه و دقت است.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: مرکز توطئه و اساس دشمنی، آمریکا است. البته دشمنهای دیگری هستند که آنها را در ردیف اول حساب نمیکنیم. دشمن صهیونیستی هم است، منتهی رژیم صهیونیستی در قواره و اندازهای نیست که در صف دشمنان ملت ایران به چشم آید.
ایشان تاکید کردند: سرمداران اسرائیل گاهی ایران را تهدید میکنند اما به نظر میدانند که اگر غلطی بکنند جمهوری اسلامی، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.
ایشان ادامه دادند: دولت انگلیس خبیث هم با ملت ایران دشمنی میکند. این هم یکی از دشمنان سنتی و قدیمی ملت ایران است. منتهی دولت انگلیس نقش مکمل آمریکا را در میدان بازی میکند. خود دولت انگلیس استقلالی ندارد که او را به عنوان دشمن مستقل حساب کنیم.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: برخی دولتهای دیگر هم دشمنیها دارند. مسوولان دولت فرانسه هم در چند سال اخیر دشمنیهای آشکار با ملت ایران کردند که این یک ناهوشمندی از سوی دولتمردان فرانسه است.
ایشان افزودند: ما با دولت و کشور فرانسه مشکلی نداشتیم، نه در طول تاریخ، نه در دوران حاضر. اما سیاست غلط از زمان ساراکوزی که دولت امروز فرانسه همان راه را میرود، دشمنی با ملت ایران است. کار غلط، غیر مدبرانه و ناهوشمندانهای است.
به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب در ادامه بیاناتشان در مشهد مقدس اظهار کردند: آمریکا از جامعه جهانی حرف میزند که چند کشور هستند که در راس آنها آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و برخی دولتهای خردهریز دیگر هستند. جامعه جهانی به دنبال دشمنی با ایران نیست.
ایشان با اشاره به تحریمهای اعمال شده علیه ایران خاطرنشان کردند: از اوایل سال 91 آمریکا برنامه جدید خود را شروع کرده است و با اینکه بارها اظهار دوستی با ما کرده است و نامههایی فرستاده و یا گاهی در رسانهها با ملت ایران اظهار دوستی کرده است، اما برخلاف آن در عمل سختگیریهایی کرده و تحریمهای شدیدی گذاشتهاند.
ایشان اظهار کردند: نفت، بانک و مبادلات بانکی و پولی ما را محدود کردهاند. مخالفت و عناد میورزند و توقع دارند که ما این عناد را نفهمیم و این همان سیاستی است که از اواخر دوران بوش آغاز شده و تا حالا هم ادامه دارد. این همان پنجه چدنی در زیر دستکش مخملی است که من چند سال پیش هم در همین سخنرانی نوروزی در جوار مرقد امام هشتم به آن اشاره کرده بودم که مراقب باشید دستکش مخملی روی پنجه چدنی کشیدهاند و میخواهند تظاهر به دوستی کنند.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: آمریکاییها برای اینکه ارتباط و اتصال اقتصادی ما را محدود کنند، مامور ویژه گذاشتند تا ارتباطات مربوط به نفت ما را قطع کنند و حتی شرکتها را برای ارتباط با ما جریمه کنند. انتظار داشتند ایران در مقابل این کارها دست از فعالیتهای رشدیابنده علمی خود بردارد و تسلیم زورگوییهای آمریکا شود.
ایشان با بیان اینکه «تحریمها تاثیرگذار بوده است» در عین حال خاطرنشان کردند: چند ماه پیش وقتی من به این مساله اشاره کردم، آنها خوشحال شدند و گفتند که فلانی اعتراف کرده است که تحریمها بیاثر نبوده است، بله تحریمها اثرگذار بوده است. این هم اشکال اساسی در خود ماست که اقتصاد ما وابسته به نفت است. دولتها باید این را در برنامه خود میگنجاندند. 17 – 18 سال پیش من به آقایانی که بر سر کار بودند، گفتم که باید کاری کنید که بتوانیم هر وقت که اراده کردیم، در چاههای نفت را ببندیم، اما آن آقایان که به زعم خودشان تکنوکرات هم بودند، گفتند مگر میشود چنین کرد.
ایشان ادامه دادند: بله؛ تحریمها اثرگذار بوده است، منتهی نه آن اثری که تحریمکنندگان به دنبال آن بودند. آنها سعی کردند در عرصه سیاسی نیز ایران اسلامی را منزوی کنند و نگذارند سیاستگذاری منطقهای، جهانی و سیاست داخلی کشور خودمان را اعمال کنیم، اما این طرح با شکست کامل روبرو شد.
به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود فرمودند: دشمنان در زمینه سیاست داخلی هدفشان از تحریمها این بود که ملت را در راه خود را سرد کنند. بین ملت ایران و نظام اسلامی جدایی بیندازند و مردم را دلسرد و ناامید کنند.
ایشان فرمودند: مردم در روز 22 بهمن با حضور متراکم خود احساساتشان را نسبت به اسلام و نظام اسلامی ابراز کردند و مشت محکمی بر دهان آنها زدند.
ایشان ادامه دادند: دشمن در عرصه امنیتی تلاش کرد، امنیت کشور را برهم زند که ناموفق شدند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: در زمینه سیاسی در منطقه قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی ایران را یک بار دیگر تجربه کردند. در مسائل منطقهای کار به جایی رسید که اعتراف را اقرار کردند که بدون حضور به رای ایران، مساله مهم و مشکل بزرگی در منطقه حل نمیشود.
ایشان ادامه داد: در قضیه حمله رژیم صهیونیستی به غزه، حضور قدرتمند جمهوری اسلامی در پشت صحنه موجب شد که خودشان اعتراف کردند که در مقابل مبارزان فلسطینی شکست خوردند، گفتند و اصرار کردند که اگر حضور جمهوری اسلامی نبود و قدرتنمایی جمهوری اسلامی نبود، مبارزان فلسطینی نمیتوانستند در مقابل اسرائیل مقاومت کنند، چه برسد به اینکه اسرائیل را به زانو درآورند.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: گفتیم که تحریمها و تلاشهای آنها بیاثر نبود، بله بیاثر نبود. اما در کنار اثر منفی، اثر مثبت بزرگی داشت. تحریمها موجب شد نیروهای درونی ملت ایران و ظرفیت عظیم ملت ایران فعال شود، استعدادها بروز پیدا کند و کارهای عظیمی تحقق پیدا کند. به برکت تحریم، به کارهای بزرگی دست پیدا کردیم. اگر تحریم نبود، به توفیقات دست پیدا نمیکردیم.
ایشان ادامه دادند: پیشرفت در سال 91 در مقایسه با سالهای قبل به قدری است که سال 91 از این نظر برجسته است. در زمینه راه، انرژی، کشف جدید منابع نفتی و اورانیوم، ایجاد و توسعه نیروگاه، پالایشگاه و دهها کار صنعتی بزرگ پیشرفت داشتهایم که این پیشرفتها زیرساخت اقتصادی آینده میشوند. اگر این زیرساختها را از قبل فراهم میکردیم، تحریمها به همان میزان نیز اثر منفی را به جای نمیگذاشت.
مقام معظم رهبری تاکید کردند: توانستیم پابهپای تحریم دشمن در جهت مثبت جلو برویم.
ایشان یادآور شدند: یک قلم پیشرفت؛ پیشرفتهای بزرگ علمی در طول سال 91 است. جوانان ما ماهواره ناهید به فضا فرستادند. کاوشگر پیشگام با موجود زنده به فضا فرستادند. جنگنده فوق پیشرفته ساختند. اهمیت اینها به قدری است که برای هر کدام از آنها جا دارد ملت ابراز خشنودی کند و برایش جشنواره دست کنند، اما تبلیغات و خبررسانی کامل نیست.
ایشان ادامه دادند: وقتی موجود زنده به فضا فرستاده شد و سالم برگشت، آنقدر برای دشمنان و ناظران بینالمللی تعجبآور بود که اول انکار میکردند و بعد دیدند که چارهای نیست و حقایق روشن را مشاهده کردند.
به گزارش ایسنا رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه بیاناتشان در مشهد افزودند: در حوزه سلامت و مهندسی پزشکی که سلامت مردم است، پیشرفتهای بسیاری صورت گرفته است. در حوزه زیست فناوری، مقام اول را در منطقه به دست آوردهایم. کارهای برجستهای انجام شده است. اقلام متعدد دارویی تولید شد و اینها در همان سالی اتفاق افتاد که بر ملت ما سخت گرفتند.
ایشان ادامه دادند: در نانو فناوری رتبه اول را در منطقه پیدا کردهایم. در چندین حوزه علمی مهم، مقام اول را در منطقه کسب کردهایم. در انتشار مقاله، سهم کشور از تولید علم و مسابقات علمی و فناوری رشد داشتهایم. تعداد دانشجو در سال 91، 25 برابر اول انقلاب است. اینها پیشرفتهای عظیمی است. در حوزههای آب، محیط زیست، انرژیهای نو و انرژی هستهیی کشور پیشرفت کرده است و این در همان سالی است که دشمنان تلاش کردند ملت ما را محدود کنند.
ایشان فرمودند: حوادث سال 91 درس بزرگی به ما میدهد. یک ملت زنده از فشار دشمنان هرگز به زانو درنخواهد آمد. برای ملت آنچه مهم است، تکیه بر استعداد درونی خود و تکیه و توکل به خداوند و عدم تکیه به دشمنان است. سال 91، میدان رزمایش و تمرین بود. فلج نشدیم، توانستیم برجستگیهایی را از خودمان نشان دهیم و ضعفهای خودمان را هم شناختیم.
ایشان خاطرنشان کردند: خاصیت رزمایش همین است که هم قوت خود را بشناسیم. هم ضعفهای خودمان را بشناسیم و برطرف کنیم.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به ضعفهای اقتصادی کشور، وابستگی به نفت، بیاعتنایی به سیاستهای کلان اقتصادی را از اشکالات اقتصادی دانسته و فرمودند: سیاست روزمره و تصمیمگیریهای روز به روز مناسب نیست. مسوولان امروز و مسوولانی که در آینده بعد از انتخابات خواهند آمد، توجه داشته باشند که کشور باید سیاست اقتصادی مدون داشته باشد. بنیه کشور قوی است و وقتی بنیه قوی باشد، تاثیر خصمانه دشمنان به حداقل میرسد.
ایشان تصریح کردند: اگر مسوولان کشور با تدبیر کار کنند، مدیران با هم کار کنند و با تدبیر عمل کنند، میتوانیم از هر تهدید، یک فرصت بسازیم. همچنان که در سال 91 از تهدیدها، فرصت ساختیم.
ایشان با تاکید بر اینکه «اقتصاد» مساله مهم کشور است، در عین حال فرمودند: با این وجود اقتصاد تنها مساله کشور نیست. امنیت کشور مهم است، سلامت مردم مهم است، پیشرفت علمی، اساس و زیربنای کار است. استقلال کشور مهم است، نفوذ و اقتدار منطقهای، پشتوانه استقلال کشور است و ما در همه اینها پیشرفت داشتهایم.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: ملت ایران ثابت کرده است که خلاف آنچه که آمریکا معتقد است و میخواهد اثبات کند که باید برای زندگی خوب، زیر سایه آمریکا بود، این حرفها دروغ است.
به گزارش ایسنا، رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنان خود تاکید کردند: وابسته نبودن به قدرتهای بزرگ برای یک ملت فرصت است، نه تهدید. ملت ایران فرصت را با شجاعت و هوشمندی به دست آورده است.
حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: ما در برنامهریزیها باید همیشه جلوتر از دشمن حرکت کنیم. در مقابل فعالیت دشمن نباید کشور در حال انفعال به سر ببرد. باید هوشمندانه فتنه دشمن را حدس زد، تشخیص داد و جلوتر از دشمن عمل کرد. در مواردی اینطور عمل شده است.
ایشان خاطرنشان کردند: یک نمونه مساله سوخت 20 درصد مورد نیاز نیروگاه علمی و آزمایشی است که رادیو داروهای مهم مورد نیاز کشور در آنجا تولید میشود. نیروگاه کوچکی در تهران که رادیو داروهای کشور را تولید میکند.
ایشان ادامه دادند: ما غنیسازی 20 درصد را تولید میکردیم و همیشه از خارج تهیه میکردیم. زمانی احتیاج پیدا میکردیم، دشمنان فکر کردند از فرصت استفاده کنند و نیاز ملی ما را گرو بگیرند تا جمهوری اسلامی ایران را به قبول تحمیلهای خودشان وادار کنند.
مقام معظم رهبری تاکید کردند: جوانان و دانشمندان قبل از اینکه کار به نقطه فشار و حساس برسد، توانستند سوخت غنیسازی شده 20 درصد را تهیه کنند و سوخت را تبدیل به صفحه مورد نیازی کنند که در آن نیروگاه، لازم بود که تهیه شود و ما در کشور نداشتیم.
ایشان ادامه دادند: مخالفان ما فکر نمیکردند که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم، اما مسوولان وقتی متوجه شدند، دست به کار شدند. استعداد ایرانی شکوفا شد و کار با موفقیت انجام شد. آنها فکر میکردند جمهوری اسلامی ملتمسانه سوخت 20 درصد را از آنها میخواهد. جمهوری اسلامی اعلام کرد که سوخت 20 درصد در داخل تهیه کرده است و احتیاجی به آنها ندارد.
ایشان تاکید کردند: دولتها، صنعتگران، کشاورزان، کارآفرینان، سرمایهداران، پژوهشگران علمی و صنعتی، مدیران اقتصادی، نخبگان و آحاد ملت موظفند این وظیفه اخلاقی بزرگ را انجام دهند و پیش از نیاز، خود را آماده کنند و یک قدم جلوتر از نقشههای دشمن حرکت کنند. همه باید پیشدستی در کار علمی را مورد توجه قرار دهند.
ایشان ادامه دادند: وظیفه همه ما این است که سعی کنیم کشور را مستحکم و غیرقابل نفوذ از سوی دشمن حفظ کنیم و نگه داریم. این یکی از اقتضائات اقتصاد مقاومتی است که در آن رکن اساسی و مهم مقاوم بودن اقتصاد است. اقتصاد باید مقاوم باشد و بتواند در مقابل آنچه ممکن است، در معرض توطئههای دشمن قرار گیرد، مقاومت کند.
به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه بیاناتشان در مشهد مقدس یادآور شدند: آمریکاییها مرتب از راههای گوناگون پیغام دادند که درباره مساله هستهیی گفتوگو کنیم. به ما پیغام میدهند و در تبلیغات جهانی مطرح میکنند و بارها و بارها به مسوولان بلندپایه و میانی میگویند که در کنار گفتوگوهای 1+5 و بحث هستهیی مذاکرات دو به دو بین آمریکا و ایران درباره مساله هستهیی انجام شود، اما من به این مذاکرات خوشبین نیستم، چون تجربه گذشته نشان میدهد که گفتوگو در منطق آنها این نیست که بنشینیم تا به یک راهحل منطقی دست پیدا کنیم. بلکه این است که بنشینیم، حرف بزنیم تا نظرشان را به ما تحمیل کنند. این گفتوگو نیست، بلکه تحمیل است و ایران زیر بار تحمیل نمیرود.
ایشان در عین حال تصریح کردند که من به این گفتوگوها خوشبین نیستم، اما مخالفتی هم ندارم.
ایشان ادامه دادند: آمریکاییها مرتب پیغام میدهند و گاهی مینویسند و میگویند که ما قصد تغییر نظام اسلامی را نداریم؛ ما هم نگران این نیستیم، آن روزی هم که قصد چنین کاری را داشتند، کاری نتوانستند انجام دهند و بعد از این هم نمیتوانند کاری انجام دهند.
ایشان افزودند: نکته دومی که میخواهم بگویم این است که آنها مرتب پیغام میدهند که ما در پیشنهاد مذاکره منطقی صادق هستیم و میخواهیم مذاکرات منطقی و نه تحمیلی انجام دهیم.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین اظهار کردند: ما بارها گفتهایم که در پی سلاح هستهیی نیستیم، اما آنها باور نمیکنند. حالا ما چرا باید حرف آنها را باور کنیم؟ شما یک سخن منطقی و صادقانه را باور نمیکنید. ما چرا باید حرف شما را که خلاف آن بارها ثابت شده، باور کنیم؟
ایشان با اشاره به اینکه مساله مذاکره بارها مطرح شده است، فرمودند: مذاکره یک تاکتیک آمریکایی برای فریب افکار عمومی دنیا و ملت ایران است. شما ثابت کنید که اینطور نیست.
ایشان فرمودند: از جمله تاکتیکهای آنها این است که گاهی شایعه میکنند افرادی از طرف رهبری با آمریکا مذاکره کردهاند. این حرف دروغ محض است. ما در دورههای مختلف بر سر مسائل مقطعی گوناگون صحبتهایی کردهایم که این هم از طرف دولتها بوده است و مخالفتی هم نداشتهایم.
حضرت آیتالله خامنهای به عنوان نکته سوم فرمودند: برداشت من بر اساس تجربه و نگاهی که به صحنه دارم، این است که آمریکا مایل به تمام شدن مذاکرات هستهیی و پایان مناقشه هستهیی نیست. اگر مایل به پایان این مناقشه بودند، راهحل نزدیک و آسان است.
ایشان تصریح کردند: ایران فقط میخواهد حق طبیعی غنیسازی از طرف دنیا برای ایران شناخته شود و کشورهای مدعی اعتراف کنند که ایران حق غنیسازی را دارد. آنها همین را نمیخواهند بگویند و میگویند نگرانیهایی داریم که فعالیت هستهیی ایران به سمت سلاح هستهیی برود. جامعه جهانی هیچ نگرانیای در این رابطه ندارد و اکثر کشورهای دنیا در این مورد از حق ما حمایت میکنند.
ایشان خاطرنشان کردند: آمریکا اعتراف کند که حق غنیسازی برای ما وجود دارد. برای اینکه نگرانیای هم وجود نداشته باشد، مقررات آژانس بینالمللی هستهیی هست و ما در چارچوب این مقررات هستیم و هیچ نگرانیای برای اعمال این مقررات نداشتهایم.
حضرت آیتالله خامنهای تصریح کردند: هدف این است که این قضیه باقی بماند تا از آن برای فشار و فلج کردن ملت ایران استفاده شود که به نتیجه هم نخواهد رسید.
به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب در ادامه بیاناتشان تاکید کردند: آمریکاییها از دشمنی با جمهوری اسلامی و ملت ایران دست بردارند. تنها پیشنهاد مذاکره، حرف متین و مستدلی نیست. حرف درست، این است که اگر میخواهند مشکلات فی مابین که میگویند، میخواهند دیگر بین آمریکا و ایران مشکلی نباشد، حل شود، دست از دشمنی بردارند.
حضرت آیتالله خامنهای ادامه دادند: 34 سال است که دولتهای آمریکا با فهم غلطی از ایران و ایرانی، دشمنیهای گوناگون را علیه ما طراحی کردهاند. در زمینه امنیت، علیه امنیت کشور، برنامهریزی و تحرکات خصمانهای علیه ما و تمامیت ارضیمان انجام دادند.
ایشان ادامه دادند: از دشمنان ریز و درشت ما حمایت و علیه اقتصاد ملی ما فعالیت کردند. از همه ابزارها علیه ملت ایران استفاده کردند. کارهایی که همه شکست خورده است، بعد از این هم در مقابل ملت ایران اگر دشمنیها را ادامه دهند، شکست خواهند خورد.
مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: مسوولان آمریکایی را هدایت میکنم؛ اگر دنبال راه عاقلانه میگردند، راه عاقلانه این است که سیاست و عمل خود را تصحیح کنند و دست از دشمنی با ملت ایران بردارند.
به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه «انتخابات در کشور ما مظهر حماسه سیاسی است» خاطرنشان کردند: آنچه عرض کردم تاکنون وظیفه ما و قشرهای گوناگون در مورد حماسه اقتصادی بود، اما انتخابات مظهر اقتدار نظام اسلامی و آبروی نظام است.
ایشان ادامه دادند: آبروی جمهوری اسلامی و انتخابات و حضور مردم در پای صندوقهای رای و تاثیر یکپارچه مردم در انتخاب مدیران کشور است. مظهر اراده ملی و نماد مردمسالاری اسلامی، انتخابات است.
ایشان فرمودند: ما که مساله مردمسالاری اسلامی در مقابل دموکراسی لیبرال غربی را مطرح کردیم، مظهر مردمسالاری اسلامی، حضور مردم در انتخابات است. به دلیل همین اهمیت است که دشمنان سعی میکنند انتخابات را از شور و هیجان بیندازند و مردم را برای حضور در پای صندوقهای رای بازدارند و مردم را دلسرد و ناامید کنند.
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه «گسترش مشارکت مردم در انتخابات در درجه اول اهمیت قرار دارد» اظهار کردند: حضور گسترده مردم در درجه اول است. حضور مردم پای صندوقهای رای میتواند تهدیدهای دشمنان را بیاثر کند، آنها را ناامید و امنیت کشور را تامین کنند.
ایشان تاکید کردند: حضور مردم در پای صندوقهای رای در آینده کشور، امنیت، استقلال و ثروت ملی و همه مسائل کشور تاثیر میگذارد.
رهبر معظم انقلاب همچنین خاطرنشان کردند: در انتخابات همه سلیقهها و جریانات معتقد به جمهوری اسلامی باید شرکت کنند، وظیفه و حق همه است. انتخابات برای یک سلیقه و جریان فکری و سیاسی خاص نیست. همه کسانی که به نظام جمهوری اسلامی و استقلال کشور معتقدند و به آینده کشور اهمیت قائل میشوند و دلشان برای منافع ملی میسوزد، در انتخابات باید شرکت کنند.
ایشان ادامه دادند: روی گرداندن از انتخابات برای کسانی است که با نظام اسلامی مخالفت دارند.
حضرت آیتالله خامنهای با تاکید بر اینکه «رای مردم در انتخابات به طور نهایی تعیینکننده است» فرمودند: آنچه اهمیت دارد، تشخیص و رای مردم است. رهبری یک رای بیشتر ندارد. بنده حقیر مثل بقیه مردم یک رای دارم و این رای را تا وقتی در صندوق نیندازم، هیچکس از آن اطلاعی ندارد.
ایشان ادامه دادند: ممکن است آن کسانی که صندوقهای رای دستشان است، صندوق را باز کنند و خط حقیر را بشناسند و بعد رای من را بدانند، اما تا قبل از آن کسی رای من را نمیداند. اینطور نیست که کسی نسبتهایی را بدهد و بگوید رهبری به فلان و بهمان کس رای میدهد. اگر کسی چنین نسبتهایی را داد، درست نیست.
ایشان متذکر شدند: البته این روزها حرفهای گوناگونی و مسائل عجیبی از طریق رسانهها و پیامکها رواج دارد. گزارش دادند به من که ممکن است در ایام انتخابات روزانه حدود 100 میلیون پیامک رد و بدل شود. تحت تاثیر این چیزها قرار نگیرید. اصلح را برای اداره کشور انتخاب کنید.
رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کردند: البته فعالان سیاسی میتوانند دیگران را با نظر خود هم رای کنند. این اشکالی ندارد، اما از حقیر کسی چیزی در این زمینه نخواهد شنید.
به گزارش صراط، رهبر معظم انقلاب در ادامه بیانات خود در مشهد مقدس با تاکید بر اینکه «آنچه ملاک عمل است، رای ملت است» فرمودند: همه باید در مقابل رای ملت و در مقابل قانون تمکین کنند.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به وقایع بعد از انتخابات سال 88، اظهار کردند: وقایع بعد از انتخابات سال 88 هم از همین مساله ناشی شد که کسانی نخواستند به رای مردم تمکین کنند. آنچه که اکثریت تصمیم گرفتهاند، باید به همان تمکین شود. نباید ملت را به شورش خیابانی دعوت کرد. مردم در مقابل اینگونه حوادث خواهند ایستاد.
ایشان ادامه دادند: ملت بداند رییسجمهور آینده باید امتیازات رییسجمهور فعلی را داشته باشد، منهای ضعفهای امروز. رییسجمهور هر دوره باید امتیازهای کسبی رییسجمهور دوره قبلی را داشته باشد و ضعفهای آن را نداشته باشد.
ایشان تاکید کردند: رییسجمهور امروز و رییسجمهور آینده قوتها و ضعفهایی دارند، همه ما همینطور هستیم. اما رییسجمهور آینده باید تلاش کند آنچه را که قوت رییسجمهور فعلی است، داشته باشد و آنچه که نقاط ضعف است، از خود دور کند. به این ترتیب در دولتهایی که پشت سر هم میآیند، رو به پیشرفت خواهیم بود.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به اینکه «کشور ایران و ملت ایران بزرگ و با عظمت هستند» فرمودند: هرکه میآید باید با عقل جمعی و تدبیر باشد. در کشور مسائل فراوان وجود دارد. مشکلات بر سر راه ملت است و کسانی که انتخاب میشوند باید با اعتماد به مردم پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۲، با اشاره به حرکت رو به جلوی ملت ایران در سال گذشته بویژه در مواجهه ی اقتصادی و سیاسی با جهان استکبار، چشم انداز سال ۹۲ را امیدوارانه و همراه با پیشرفت و تحرک و ورزیدگی و حضور جهادی ملت ایران در عرصه های سیاسی و اقتصادی دانستند و تاکید کردند: با این نگاه، سال ۹۲ را "سال حماسه ی سیاسی و حماسه ی اقتصادی" نامگذاری می کنیم.
رئیس جمهور در پیام نوروزی شان به مناسبت آغاز سال جدید ضمن تمجید از رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران از برگزاری انتخابات سالم در سال 92 خبر داد و در پایان بار دیگر شعار "زنده باد بهار" را که این روزها حسابی برایش جنجال بپا شده است را تکرار کرد و از بهار مراد خود کمی سخن و شعر سرود.
به گزارش بی باک به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد در پیام نوروزی به مناسبت حلول سال 1392 با تبریک فرا رسیدن بهار و سال جدید به ملت سرافراز ایران و مقام معظم رهبری تصریح کرد: سال 92 سالی سرشار از عزت و برکت خواهد بود و روند سازندگی و پیشرفت همه جانبه کشور با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.
وی افزود: تلاش ملت ایران تا یأس کامل و شکست دشمنان و رسیدن به قلههای آرمانی و تحقق عدالت جهانی ادامه خواهد داشت و این ملت با پرکردن نقاط ضعف خود و با درایت ، تلاش و همبستگی، مسیر رو به کمال را در همه عرصهها با شتاب بیشتر ادامه خواهد داد و رودخانه زلال ملت به اقیانوس نزدیکتر خواهد شد. بدون شک پیروزی از آن ملت بزرگ خواهد بود.
1388 هم تجديد حياتي براي 13 آبانها و 16 آذرها و 22 بهمنها بود و هم منشا و مبدا تحولات نويني چون 22 خرداد و 9 دي بود.
22 خرداد تا 22 بهمن روز شمار 30 سال انقلاب بود. روند حوادث 88 ماهه پس از انتخابات به خوبي نشان داد "تجديد حيات نظام سياسي جمهوري اسلامي ايران" جامع ترين تعبير براي وصف تحولات اين برهه حساس پس از انقلاب است.
گزارش پيش رو يکي از مهمترين روزهاي حوادث اين نبرد 8 ماهه ( 25 و 26 خرداد 88) را بررسي کرده است.
دوشنبه، 25 خرداد، ديدار رهبر معظم انقلاب با مير حسين موسوي
«رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار آقای میرحسین موسوی با ایشان بر پیگیری مسائل از طریق مراجع قانونی تاکید کردند. در این دیدار که عصر دیروز انجام شد آقای میرحسین موسوی ضمن ارائه گزارشی، دیدگاه خود را درباره روند انتخابات بیان کرد. رهبر معظم انقلاب با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: "در دورههای قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها، مسائلی داشتند که از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی، پیگیری کردند و طبعا در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود." ایشان با اشاره به نامه آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: "به شورای نگهبان تاکید شده که با دقت به این نامه رسیدگی شود."
در سالی که گذشت حوزه بینالملل نه تنها خالی از چهره جنجالی نبود بلکه با ترافیک این چهره های جنجالی و خبرساز مواجه بود.
از بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا گرفته تا انتخاب کری و هیگل در آمریکا، همه اینها دست به دست هم داد تا سالی جنجال برانگیز را رقم بخورد.
در این گزارش به معرفی برخی از چهرههای خبرساز در جهان پرداخته شده است.
فرانسوا اولاند؛ سوسیالیست جنگ طلب
پیروزی فرانسوا اولاند بر نیکولا ساکوزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه- که در تاریخ ششم مه سال 2012 برگزار شد – امیدها را برای ایجاد تغیراتی گسترده و بنیادین در سیاست های داخلی و خارجی این کشور افزایش داد. نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور راستگری فرانسه که به داشتن سیاستهای آمریکا گرایانه مشهور بود، نتوانست نظر مردم فرانسه را برای بار دوم به خود جلب کند و این بار مردم به یک سیاستمدار چپ گرا از «حزب سوسیالیست» روی آوردند. یکی از مهم ترین دلایل گرایش گسترده مردم به سوی اولاند این بود که او را نسبت به سارکوزی فردی مستقلتر می دانستند. مردم فرانسه او را به چشم فردی می دیدند که می تواند به جای دنباله روی صرف سیاست های بینالمللی آمریکا، به مشکلات داخلی و معیشتی مردم توجه بیشتری نشان دهد و سکان سیاست فرانسه را در دوره بحران اقتصادی در دست بگیرد. فرانسوا اولاند 59ساله- متولد 12 آگوست 1954 میلادی- اکنون حدود 9 ماهی است که به عنوان بیست و چهارمین رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه ساکن شده است اما نگاهی به سیاست های او از زمان تصدی پست ریاست جمهوری در تاریخ 15 مه سال 2012 تا کنون نشان می دهد دست کم در عرصه سیاست خارجی تفاوت چندانی با سلف خود ندارد.
انسان کامل، رجعت، بهار، صلح کل، بیداری انسانی، اصطلاحاتی هستند که درادبیات این روزهای رئیس جمهور جایگاه ویژه دارند. تعابیری که او استفاده می کند و برداشتی که وی از مفاهیم دینی دارد انتقاد علما را برانگیخته است. انتقاداتی که بعد از آن پیام تسلیت وی به هوگو چاوز و نوید به «رجعت» چاوز، به اوج خود رسید تا آیت الله احمد جنتی کاش برخی که این مسائل را مطرح کنند 4 تا کتاب میخواندند و 4 روز به حوزه علمیه میرفتند و بین مسائل نقلی و عقلی تفاوت قائل میشدند. رجعت از مسائل نقلی است و با دلیل نقلی ثابت میشود و نیاز به حدیث و استناد به قرآن دارد و در ادامه هم کنایه زد که این درجه دولتی نیست که به سینه هر کس که بخواهد بچسباند. کنایه او به نشان فرهنگ بود که محمود احمدی نژاد در جشن استقبال از نوروز به مشایی داده بود و در تعریف او گفته بود که «مهندس مشايي داراي انديشه و نظريه در زمينههاي گوناگون به خصوص در مسائل بنيادين جهاني، انساني و مديريت جهان است و بنده بر خود وظيفه ديدم به نمايندگي از ملت ايران از ايشان به نمايندگي از فرزندان شايسته ملت تقدير كنم».
مسئله رجعت، حکایت اعتقاد شیعه به بازگشت حجتهای الهی و ائمه اطهار(علیهم السلام) به دنیاست، پس از ظهور امام عصر(عجل الله فرجه). (طبسی، ص: 15) رجعت در لغت به معنای بازگشت پس از رفتن است. (جمیل، ص: 318) در مجمع البحرین آمده است: یعنی یک بازگشت پس از مرگ و بعد از ظهور مهدی (عجل الله فرجه).(طریحی، ص: 39)
این مسئله تا کنون از منظر امکان وقوع توسط علمای بزرگ شیعه بسیار بررسی شده و مطالب زیادی در اثبات آن منتشر شده است. از جمله کتاب گرانسنگ بحارالانوار علامه مجلسی است که در جلد 53 از آن کتاب تحت عنوان «باب الرجعه» به 162 روایت در این خصوص پرداخته است. در این کتاب به نام بسیاری از علمای شیعه که بحث از رجعت را به میان آورده و آن را اثبات نمودهاند اشاره کرده است؛ علمایی چون: کلینی، صدوق، شیخ طوسی، سید مرتضى، نجاشی، عیاشی، علی بن ابراهیم قمی، سلیم بن قیس هلالی و...
سردار سیدمسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح طی سخنانی گفت: مقاومت منطقه در حدی به بلوغ سیاسی رسیده است که در برابر رژیمهای سلطه سر خم نخواهد کرد.
جزایری اعلام داشت: انگلیس و فرانسه، ارتجاع منطقه، آمریکا و صهیونیست ها قطعا بازنده نهایی جنگ در سوریه هستند و این کشورها باید منتظر عواقب پشیمان کننده اقدامات تروریستی خود در سوریه باشند.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور تصریح کرد: تروریستهای سرگردان دست پرورده رژیمهای سلطه و دولتهای دون صفت منطقه، به زودی لولههای تفنگ خود را به روی اربابان خود خواهند گشود و اگر قرار بود دولت و مردم سوریه در برابر اقدامات تروریستی تسلیم شوند، مدتها قبل این اتفاق افتاده بود
موشه یعلون در حالی به سمت وزارت امنیت رژیم صهیونیستی رسیده است که سابقه طولانی در ترور فلسطینی ها و اعراب دارد.
به گزارش سرویس بین الملل بی باک، یعلون نه تنها یکی از تندروترین بازیگران صحنه سیاست اسرائیل و مخالف سرسخت صلح با اعراب است، بلکه سوابق نظامی اش پر از عملیات علیه اعراب و فلسطینی در سمت های مختلف از ارتش اسرائیل است؛ می گویند همواره به اعراب کینه می ورزد، چون وقتی در کودکی گربه و سگ می کشت، عرب ها مانعش می شدند.
ژنرال ذخیره فعلی ارتش اسرائیل در جنگ اکتبر سال 1973 میلادی به سوی کشاورزان مصری که در مزرعه در حال کار بودند، تیراندازی کرد و شماری از آنها را به قتل رساند.
فرج سرکوهی» عضو فعال گروهک ضدانقلاب موسوم به "کانون نویسندگان ایران" که هم اکنون در آلمان اقامت گزیده، در یادداشتی با عنوان "خطای تحلیلگران منتقد در شناخت ماهیت احمدی نژاد" برای وب سایت بی بی سی فارسی (BBCPersian)، اپوزیسیون جمهوری اسلامی را به دلیل عدم شناخت عمیق از دکتر محمود احمدی نژاد به باد انتقاد گرفته است.
بخش عمده نوشتار یادشده، از منظرتان می گذرد:
(فرج سرکوهی)
««تحلیلگرانی که تا چندی پیش محمود احمدی نژاد را رئیس جمهور برکشیده رهبر، سپاه و دیگر نهادهای امنیتی و نظامی دانسته و پیروزی او را پیروزی "حزب پادگانی" ارزیابی می کردند، این روزها اینگونه برداشت ها را تکرار نمی کنند؛ اما هیچ یک از آنان، از نویسندگان منفرد تا سازمان های سیاسی، به این پرسش پاسخ نداده اند که چه ذهنیت و بینشی به تحلیل های قبلی آنان در باره معنا و ماهیت سیاسی-اجتماعی آقای احمدی نژاد منجر شد؟
مسکوت گذاشتن خطاهای معرفتی بدون نقد عمیق آن ها، از شیوه های رایج در ایران است؛ اما سکوت پاسخ، حقانیت پرسش را نفی نمی کند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج شنبه) در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان در سخنان مهمی ضمن ارائه تحلیلی جامع از حرکت رو به جلو و پیشرفتهای شگرف ملت ایران بعد از گذشت 34 سال و چالش های پیش روی او، نگاه بلندمدت در مسیر حرکت به سوی آرمانها و اهداف نظام اسلامی را بسیار ضروری دانستند و تأکید کردند: ایمان به اسلام، عزم راسخ، تکیه به مردم و حفظ و تقویت روحیه امید، عوامل اصلی استمرار حرکت رو به جلو و رسیدن به موفقیتهای بزرگتر و عبور از موانع و سختی های مقطعی است.
رهبر انقلاب اسلامی، نگاه بلندمدت به مسائل مدیریتی و تشکیلاتی و همچنین اهداف و آرمانهای نظام را از لوازم مهم حرکت مستمر و صحیح به سوی اهداف تعیین شده نظام اسلامی برشمردند و افزودند: در نگاه بلندمدت، نسبت به اهداف، دشمن و مسیر حرکت، شناخت درستی وجود دارد و بر همین اساس، سختی ها و فراز و نشیب ها قابل پیش بینی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: اگر در دوران مبارزه، چنین نگاه بلندمدتی وجود نداشت، قطعاً مبارزه به شکست منتهی می شد اما امام بزرگوار (ره) با ایمان و استقامت و استحکام روحی و امید به آینده، ایستاد و سرانجام مبارزه با همه سختی های خود، به پیروزی رسید.
حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی در بیستمین سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد قم که در مدرسه امام خمینی(ره) برگزار شد، به پیام رییس جمهور درباره درگذشت چاوز واکنش نشان داد و گفت: کسی در گوشه ای از دنیا می میرد و کسی هم از گوشه دیگر دنیا تسلیت می گوید و مینویسد«که من اطمینان دارم که او از عباد صالح است و او به همراه مسیح و مهدی موعود خواهد آمد» شما چکاره هستید که این حرفها را بر زبان می آورید، کسی که دستش را از دست مراجع خارج کند دچار این غفلت ها خواهد شد.
رییس ستاد اقامه نماز ادامه داد: بر این اساس، امام زمان که برای ظهور 313 یار می خواهد ، به گفته این آقا یکی از آن 313 نفر مشخص شده که کیست، این نشان می دهد وقتی انسان از ریل کتاب الله و عترت خارج شود به کجا خواهد رفت.
وی خاطر نشان کرد: دین حساب و کتاب دارد، کسی حق ندارد از این صحبت ها کند و به طور مثال بگوید ظهور نزدیک است و یا مراد از یمانی مقام معظم رهبری و یا مراد از دجال فلانی است، این اشتباه است رسیدن به این مطالب نیاز به یقین دارد.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی یادآور شد: وقتی شما چیزی را می پسندید و از روی سلیقه شخصی حرفی را می زنید، نباید به صورت عمومی ابراز کنید، ما باید دین را از کتاب الله و عترت بگیریم.
وی ادامه داد: این پیام که از تلویزیون پخش شد، من به عنوان یک معلم قرآن باید بگویم که اینها منکر است و هر کس از این حرفها بزند دستش را از دست مراجع برداشته است، آدم برای یک لقمه نان نباید ساکت باشد و چشمش را از روی خیلی چیز ها بردارد.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی تأکید کرد: خداوند حتی به حیوانات کوچک هم روزی می رساند و دلیل نمی شود چون ما از دولت بودجه دریافت می کنیم، بگوییم هر چه که دولت می گوید درست است.
بهش گفتم: امام زمان (عج) رو دوست داری؟
گفت: آره ! خیلی دوسش دارم
گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟
گفت: آره !
گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟
گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله
گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد
گفت: چرا؟
براش یه مثال زدم:
گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده
و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره. تو هم سراسیمه میری
و می بینی بله!!!! آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره.
عصبانی میشی و بهش میگی: ای نامرد! بهم خیانت کردی؟
بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم.
بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟ چرا باهاش دوست شدی؟
چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه: عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه!
دوست داشتن به دله…
دیدم حالتش عوض شده
بهش گفتم: تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟
تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟
حرف شوهرت رو باور می کنی؟
گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه ، چطور باور کنم؟
معلومه که دروغ میگه
گفتم: پس حجابت….
اشک تو چشاش جمع شده بود
روسری اش رو کشید جلو
با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم ، حجاب که قابلش رو نداره
از فردا دیدم با چادر اومده
گفتم: با یه مانتو مناسب هم میشد حجاب رو رعایت کرد!
خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چــــــادر رو بیشتر دوست داره
می گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخنــــــــــد می زنه.
به نقل از خبرگزاري شينهوآ؛ کميته علوم دفاعي در گزارش اخير خود که بخشهايي از آن در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد آورده است: "به رغم اقدامات زيادي که براي جلوگيري از حملات پيچيده از سوي ديگر کشورها صورت گرفته است، تلاشهاي آمريکا در اين زمينه "پراکنده" است و وزارت دفاع براي دفاع از خود در برابر چنين حملاتي آماده نيست".
مطبوعات و دولت آمريکا به تازگي تبليغات گستردهاي درباره موضوع امنيت سايبري به راه انداختند و بارها از چين که آن را عامل حملات سايبري به آمريکا معرفي مي کنند، نام بردند و مدعي هستند که اين کشور آسيايي امنيت آمريکا را تهديد مي کند.
با اين حال تحليلگران معتقدند قصد واقعي از اين تهديد که تا اين حد رسانهاي شده است، فروش نرمافزارها و خدمات ضد دزدي اينترنتي شرکت هاي آمريکايي يا توجيه افزايش بودجه دفاعي اين کشور است.
حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای ظهر امروز در «هشتمین همایش دادستانهای عمومی و انقلاب مراکز استانهای کشور» در سومین حرم اهل بیت (ع)، اظهار داشت: از شواهد و قرائن چنین بر میآید که در ماههای نخستین سال آینده، فتنهای در راه است.
وی افزود: این فتنه با موارد مشابه در سالهای پس از پیروزی انقلاب و فتنه 1388 متفاوت بوده و مردم و دستگاه قضا باید هوشیاری خود را حفظ کنند.
سخنگوی قوه قضائیه با برشمردن ویژگیهای مشکلآفرینان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: فتنهگران این بار با شعارهای مردمفریبانه مانند عدالت، مقابله با فساد، حمایت از پابرهنهها و ... به صحنه میآیند و این چیزی جز نفاق نیست و مبارزه با منافق بسیار دشوار است.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع فتنه بسیار مهم است اضافه کرد: نظام باید با قدرت عمل و انعطاف، برای خنثی کردن نقشههای دشمنان و فتنهگران وارد شود همانگونه که در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال گذشته با اقدامات پیشگیرانه به موقع و صحیح، شاهد آرامش در جامعه بودیم.